Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Sedna / Adarro exterminate pálya. Fekete módba bealtatod az ellenséged, és anélkül hogy a riasztást beindítod legyakolod a greneer mobokat. Végig csinálod párszor a küldit.
A sárga focus golyót tartogatod arra hogy abba a rövid időbe minél többet meg tudj ölni így bealtatva őket. Lehetőleg valami silent fegyót vigyél vagy melee-vel.
Videon. -
Ezekiel.
tag
Valaki tudja hogyan müködik Equinoxal a focus farm? Úgy halottam, hogy nagyon gyorsan lehet vele begyűjteni a napi limitet. Valaki részletesen leírná, hogy hová kell menni vele, milyen builddal, mit kell csinálni és hogy mennyi focus jön 1 mission alatt.
UI: Saryn -t próbáltam ESO-ba de 1 wave alatt csak ~8k jött bár az se rossz.
Köszi a segítséger.
-
vaakuum
addikt
Én eddig olyanokat találtam, ahol előre vagy hátra egy téglalapba rajzolnak nekem. Ez meg ugye eléggé teljes felületes, tehát meg vagyok lőve. Képet sem igazán találtam róla, csak ami a webáruházban az eredetiről van. DE van egy csomó jó másik art kép, lehet majd azokból kinézek valamit.
-
vaakuum
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Én egy vitruvian pólónak örülnék, de sajnos hosszú ideje a sold out felirat virít mellette
-
Hunbeast87
senior tag
Innen rendelt még valaki a tavalyi Umbra Excalibur limitált szoborból?
Csoda, hogy közel egy év után végre kézhez fogom kapni. Tudom, alapból márciusra ígérték, így csak 7 hónapot csúszik kb. a történet...
-
ViZion
félisten
Nah, Index még nincs, tolom a nightmare-t, mert kellene catalyst.
A wuki tényleg erős, de abbilityben az exbrót jobbank tartom, ez kevésbé feXik nekem.
Jelentem 6-os lettem, helios megvan -scanner modom nincs hozzá sajna- deconstructorral barátkozok, de taxon jobbnak tűnik. Ignisem nagy király lett, magas status gas + cold. Ami nem döglik bele, az lelassul...Kezdeti kreditfarmra gabii-t írták, valóban jó. Rögtön a kijárat felé megyek, persze amibe belebotlok azt nyitom. 5-7 percben kilépek. Solo 24-27k. 10 percre alig ad többet, szal. nem érdemes maradni. Persze ez időáraányosan nézve csak fele az indexnek, de ez van már, az meg nincs

-
törölt tag
Minél több van nálad, annál nagyobb a bónusz berakáskor. Csak sokan nem figyelik se az órát, se a pontállást.
Rhinot meg nem szoktam vinni. Semmi értelme, hogy 3-4 Rhino legyen a pályán. Inkább viszek Mesat, szedő ember úgyis van legalább 2, legyen minimum 1 ölő ember is. -
5150head
őstag
Én szoktam találkozni főleg úgy, hogyha pikpak lemegy az első kör és látszik h normális playerek vannak bent akkor ált maradni szoktunk, vagy én arra nyomok aztán meglátom hogy a többiek mit reagálnak.
Fura ez a kifogyós sztori, mert a pályán több helyen is van lőszer amit fel tudsz venni. A fulmin valóban fasza amúgy.
Azért a warframeben még mindig nagyon jó a közösség, nagyon kevés toxic player van, gondolom a looter shooter meg a buildépítgetős mivolta miatt kevesebb vérpisti játsza a gamet. Én a lifelmenős jancsikkal azt szoktam, hogy amikor leér a lift visszahívom, így az ajtón se tud kimenni olyankor
-
Dewri
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
Több kört szinte sosem megy a random csapat, ezért nem értem a gyűjtést, ha rendes összeszokott csapatod van akkor nyilván van értelme, de így nem sok...
Indexre én a Fulmint viszem, mert ahhoz nem kell lőszer (ha kifogy, automatán újratölti magát) és nagyon erős, a legtöbb ellenfél 1 lövés, max 3-4. Próbáltam anno az Arca Plasmort, de kifogytam vele...
Igen, a Rhino eléggé univerzális, nekem is úgy van megcsinálva, hogy sima/index/eidolon vadász, más-más konfiggal. Raktam bele egy aura modot is ennek érdekében. Indexen külön hasznos, hogy nincsenek nullifierek, azaz senki nem kapcsolja ki az Iron Skint, tehát jól bírja. Random játékban én ritkán látok bármiféle csapatmunkát, van hogy egy lifttel nem várják meg a másikat, nemhogy buffolgatni...
-
5150head
őstag
Nem biztos, hogy azért nem rakja be. Van hogy több kört is szoktunk menni, és így a következő körbe átmentődik az addig összeszedett pont így gyorsabban is végzel. Én csak hardot megyek és csak akkor ha van booster amúgy a többit felesleges.
Indexre ha solozol akkor a legjobb a rhino meg mondjuk arca plasmor. Rhino armor fel, aztán adj neki. Nyilván mindkettőbe kellenek formák, tele a net meg a youtube buildekkel. Ha van csapat akkor az más kérdés, mert ott már lesz fragger is a csapatban, aki csak spotolja a coinokat
rhino meg porszívózza.
Amit ajánlok, hogy majd a catchmoon kitgunt idővel szedjétek ki elég OP megbuildelve endgame-re tökéletes.
Rhinot amúgy is érdemes megbuildelni mert az szinte bármire jó, elég fasza túlélő és Inarossal szemben ő buffolni is tud. A sima rhinoba meg a primedba is beletoltam eddig 3-3 frormát
(igen a simába is, mert amikor kezdtem a primed a vaultban volt.) -
Dewri
aktív tag
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Most ránéztem a hard indexre. Végülis ugyanaz mint a medium, nem nehezebbek az ellenfelek, én azt hittem durvább lesz. Annyi, hogy 75 pont helyett 100 pontot kell összeszedni. 450ezer kredit jön be körönként boosterrel, 7-10 perc között van egy kör.
De ide is bejönnek a népek mindenfélével, Frost, Gara, Excalibur, Banshee... A végén persze a legtöbb pont/kill a Rhinosoké...
-
Dewri
aktív tag
+index adalék:
Kedvencem mikor 30 érmével rohangál az ember, az idő meg lassan lejár, úgy kell ráírni chaten, hogy tegye már be... Ugyanez akkor is jó, mikor már csak pár pont kellene, de nem rakja be hogy végezzünk, hanem mászkál vele... Egyesek nem fogják föl hogy nem az a feladat, hogy 300 érmével szaladgáljunk, hanem hogy berakjuk a megfelelő mennyiségű pontot...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Az a vicc, hogy bejönnek Volttal meg Limboval is indexezni 4-6-os emberek... A végén látszik is, 0-5 kill, hasonló pontszerzéssel...
Boosterrel mediumon 270ezer nettó jön be (310, de 40et be kell tenni az elején ugye). Hardot nem próbálom, mert ott a stressz faktor még erősebb (ha nálam az érme, leviszi a hp-t), nem vállalom be az esetleges buktát. Mediumon átlag 7 perc alatt megvan a kör.
@ViZion
Kredit boosterrel mindenképp célszerű indexezni. Ha még megvan, bemehetünk, a Wukong elég erős, Ignis is mehet, láttam másnál is. A zsét meg megkapod ha nyerünk, mindegy hogy szerepelsz. Én most 2 napig úgyis indexezek, mert össze akarok kalapozni pár milliót. Kár hogy a valóságban nem így megy...

-
-
ViZion
félisten
OK, így érthető. Kezdőként ez még nem izgat, van elég cucc, miegymás, amit lehet nyúzni. Modokkal már jól állok, Neked (is) köszönet érte. Sikerült primed flow-t megvenni, nah azzal lehet ability buildelni az excalibrót. De wuprime-nak sem árt, ez a ködös járás tetszik.
Ceres gabii-t nem tudom ki ajánlotta credit farmra, tényleg király. 5 perc ca. 25k, 10 perc volt 30 és 40 is, szal. amint lehet lépni kell. Most van credit boosterem, 10 perc 97k volt, elég jó. Sajna mára ennyi, holnap sűrű nap lesz. -
vaakuum
addikt
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Amikor még játszottam, nem volt. Nekem az volt a taktik, hogy horgászással-bányászással-eidolon hunttal is szedtem össze cuccot, és amikor nem volt időm játszani, akor is beléptem egy 3 percre, és repuért leadtam a cuccokat. (már nem igazán emlékszem, hogy miket gyűjtögettem így, de ezzel nem maradt ki nap egy sem. Persze ha minden nap ki tudod farmolni a megfelelő mennyiségű reput, akkor mind1.
-
Ezekiel.
tag
válasz
üzenetére
Lehet rosszul tettem fel a kérdést, nem az a problémám, hogy a repu pontokat lassan szedem össze hanem az a daily limit, hogy csak napi kb. 17k reput tudok beadni, tudom MR szinttel ez nő de hát akkor is :/ Tehát a kérdés, daily limit elérése után van még valami repu szerzési lehetőség?
-
Dewri
aktív tag
A horgászat és a kövek bányászása értékes nyersanyagokat ad, amikkel lehet jó cuccokat csinálni, pl az Archwing szárazföldi használatához is kell halolaj. Persze nem muszáj kifejleszteni, de enélkül igen lassan tudsz közlekedni a nyílt pályákon. Lehet vadászni is, a terepen mindenféle növényzetet begyűjteni, szkennelni, ezek is jók lesznek később valamire (pl a Titania frémhez rengetegféle növényt kell szkennelni különféle pályákon...)
A szintlépés a Fortunán azért nem árt, mert ha kimaxolod a szindikátust és megcsinálod a nagy pókos feladat első 3 részét, akkor lehet használni bármelyik pályán az ArhGunt (az ArchWingnél használt lőfegyvert, amit alapból csak az ArchWing küldetéseknél lehet használni), ami nem kicsit durva fegyverzet. Persze ez sem kötelező, de élménynek élmény.
A Cetuson meg azért jó tolni a bountykat, mert nem annyira nehezek, és ott dobja a Gara frém alkatrészeit, meg fókusz lencséket (amik majd az Operátornál kellenek), speckó modokat, Cetus Wispet is ad.
A Cetus Wisp meg majd az Operátorhoz (az ember, ami irányítja a frémet, vele ki lehet jönni a frémből és lehet vele is mászkálni, harcolni, rengeteg képessége van, a Questek során kapod majd) kell, mivel ennek a szindikátusánál is szintet kell lépni (Quills). És a Revenant frémhez is kell ha jól rémlik.
Ezért szép ez a játék, minden mindennel összefügg: ehhez az kell, ahhoz ez kell, nincs olyan rész ami teljesen fölösleges, mert ha valamit kihagysz, akkor kimaradsz egy-egy érdekes részből, ami nélkül nem ugyanaz a game. Szerencsére nem csak abból áll a játék, hogy menni kell a pályákon, akkor már becsődölt volna.

-
Ezekiel.
tag
Az Ostron Standingot ki hogy húzza/húzta ki? Én most úgy probálkozok, hogy veszek halat platért vagy halászok és beadom repuért, csak sajnos a daily limit miatt elég lassú a haladás, valami jó taktika vagy ötlet van erre?
Solaris Unitednél is hasonló a helyzet.
-
Dewri
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi a tippet, nagy poén így játszani valóban!

Viszont valamiért nem hozza a kívánt szintet. Mentem egy 30 waves kört Chesa kutyával, aztán egyet a Smeeta macskával is. A kutyával 27 mutagen jött össze, a macskával 37, resource drop chance boosterrel.
Amint említettem, Chesa kutyás Nekróval ugyanezzel a bónusszal fél óra 70+ mutagen. És a Nekró nem függ az energiától a Despoil mod miatt, míg Khorával voltak gondok párszor az energiaelszívó Eximusok miatt... A macska egyébként nem fixen adja az extra lootot, hanem random, de így is jobb, mint a kutya. És jól néz ki ahogy a 2 macska dolgozik.
-
törölt tag
Ennél egy sokkal lustább megoldást használok hasonlókra.
Pl. mutagen sample : derelict defense. Pilfering strangledome Khora. Defense target köré leteszem a dróthálót fél percenként, a target felé futó ellent szétvágja, a loot meg repül a táskámba. Mellé egy loot duplázó (buff) macska, a drótháló meg 65% -al növeli a bónusz loot esélyét. Fél percenként 1x kell megnyomni a 4es gombot. 20 kör után, ami 20 perc, van 50 sample (aktív loot booster és loot chance booster mellett). Ha lenne még egy Nekros mellé párban, a drótháló 4-5 felé vágja az ellent, azt még tovább lehet lootolni testrészenként

-
Dewri
aktív tag
Tipp mutagen sample gyűjtésre Derelict Survival pályára: Nekro+Atterax (critical damage build)+Chesa kubrow (ez az extra lootoló kutya)+resource drop chance booster. Ilyen módon 30 percenként 72-76 mutagen jön be, ami ebből a cuccból embertelen mennyiségnek számít...
Csak sima Nekro+Atterax kombóval fél óra alatt átlag 31-33 sample szokott jönni. Ha lejár a booster, akkor kipróbálom majd milyen ha csak a kutya jön, de gyanítom az nem lesz 70+...
-
Dewri
aktív tag
Azért itt is vannak vicces dolgok...
Grineer pálya, Valkyr, benézek a folyosóra, nagy a tömeg, WarCry bekapcsol, lépek egyet hogy na indul a mészárlás, erre 2 Corpus nullifier pajzs fújódik föl a hátsó sorban... Mert ugye a Corpus nullifierek a legnagyobb egyetértésben mászkálnak a Grineerekkel... Időnként odatéved egy infected Ancient Healer is, csak hogy gyógyítson mindenkit maga körül, pedig mindenki az ellensége... Persze Valkyr WarCry instant kikapcsol a nullifiertől...
Ezért szeretem Inarost, annak mindegy ki van előtte...

-
-
Dewri
aktív tag
válasz
üzenetére
Tehát akire rányomom az elején azt kell gyorsan megölni. És tömeg legyen. Akkor nem szempont a slash, mehet egy impactos Fulmin is.
És erős ellenfél kell, ez megmagyarázza miért mondja a legtöbb videós, hogy ELITE onslaught. Sima pályákra akkor nem is nagyon érdemes menni vele ezek szerint...
Köszi a segítséget, próbálgatom majd ezek alapján!

-
törölt tag
Picit összetettebb a dolog. Ott ahol kicsi a ellen-sűrűség, vagy eleve gyengék az ellenfelek (ilyen 40-45 alatt) nem túl jó. Nem hatékony a spóra.
Kell nagy range (250%+) és viszonylag nagy strenght (170-200%). Utóbbiból sem jó a túl nagy, ha gyorsan meghalnak, nem terjed a spóra.
Tömeg valamelyik tagjára rányomod az 1 -es képességet és megölöd fegyverrel (4-essel is megölheted, de energiapazarlás. Akkor az adott rangen belül mindenki megfertőződik. (nekem 250% a range, az 150 métert jelent). Ilyenkor mozogsz, elbújsz, de ölheted is őket valami jó AoE fegyverrel (pl ignis). Lényeg, hogy ne a spóra ölje meg őket, hanem bármi más.
Én Elite Sanctuary Onslaughtot solozok vele ilyen 8-10 körig, én általában elbújok mert nagyon erősek. Rányomom egyikre, megölöm és várom, hogy ketyegjen rajtuk a spóra. Ha látom, hogy esik a spóraszám, vagy halnak meg tőle és egyre kevesebb a fertőzött, megölök még egy ellent. Ha látom őket, fegyverrel, ha nem, akkor jön a 4 -es skill. És indul előről az egész.
Ezt kell ismételgetni. Lényeg a nagy range, közepes erő, nagy népsűrűség és megfelelő ellen (nagyobb szintűek, lehetőleg ne infested).
-
Dewri
aktív tag
Gondoltam próbálkozok szélesíteni az általam használt frémek körét, ha már megvan mind, akkor tiszta gáz, hogy mindig csak Inaros-Mesa-Rhino, semmi más...
Szóval kérnék egy kis magyarázatot a Sarynhoz, hátha tudtok tanácsot adni hogyan is működik tulajdonképpen? Bementem pályákra, semmi extra. Bementem direkt egy Sanctuary Onslaughtra, mert ott folyamatosan jönnek.
Eltolom az egyes képességet, a spórákat ugye, akkor jön a számláló, alatta, hogy mennyi fertőzött van. Na ez a szám nem nagyon emelkedik, általában 5-8, néha fölment 12-re, egyszer volt 24... Közben vágom az ellenfeleket slash melee-vel.
Ha rányomom a négyes képességet ilyenkor, akkor úgy veszem észre, hogy lezúzza azokat akik épp meg vannak fertőzve. Vagy nem jól láttam? Kicsit hullanak az ellenfelek körülöttem, de azért marad bőven.
A spórák számlálója gyorsan leesik. Az energia folyamatosan megy le, a végén már semmit nem tudok kapcsolni...
Ez így nem az a pályapusztító cucc, ami minden videóban látható. Hogyan kellene működnie a képességeinek? 1-4-3? Vagy 1-3-4? Várni kell míg épül a spóra számláló és utána 4? De nem épül, épp ez az: hogyan épül?

-
khalox
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Igen, ráadásul, ha emlékezetem nem csal, akkor kimondottan csak founder támogatóknak van olyanja, szóval az egyszeri játékos számára elérhetetlen - és a DE letette a nagyesküt, hogy sosem fogja visszaforgatni a játékba, így csak akkor lehetne olyanod, ha megveszel egy founder accountot (ez nem lehetetlen mondjuk).
És az umbra verzió tényleg jobb, azt meg viszonylag egyszerű megszerezni a játékban.
.Z.: valóban, a fractures kimondottan agyzsibbasztó solo-ban, de szerintem csapattal is munkás - legalább 16 fullos menet, és a harmadiknál már eret vágnál magadon...
-
Dewri
aktív tag
-
khalox
őstag
-
khalox
őstag
Ha Thermiázni akarsz, és egyedül vagy, akkor azt javaslom, hogy keress csapatot a recruit channelen. Mert az ugye eleve free roam, és ahogy írod, a népek vagy akarják csinálni, vagy nem... Mondjuk már elég régóta fut, így egyre kevesebben vannak, akik még nem csinálták meg. Nekem másodjára sikerült még kettő körrel ezelőtt. A pontokat megőrzi a játék a következő körre is, így nincs akkor sem gond, ha nem tudod befejezni. A fene sem tud annyit játszani vele egyszerre...
Az újaknak meg általában gőzük sincs, hogy mit kell csinálni, solozni meg baromi unalmas és nem is mindig egyszerű. Ha meg találsz csapatot, akkor is célszerű beszélni velük, hogy ki mit visz (Limbo, Mesa, valami tank, meg ami még akad...)
Kétszer két canistert érdemes tolni, különben nagyon az arcodba másznak...
A fegyver viszont legalább jó lesz, ha beletolsz 5 formát és veszel hozzá egy rivent
-
ViZion
félisten
Nah, nekem excalibro jön be nagyon, szűzeket is áldoznék egy prime-ért

Eleinte pajzsra mentem, folt olyan regen rajta, h a tanklopós pályákon símán végigtoltam. Viszont a "pajzstörő" cuccokba rendszeresen belenindzsázok, utána meg fáj. Szal alap pajzs, valami picit boostolja, de nem erre gyúrtam, hanem az armorra. Szerethető.Gondoltam építem az exaltedre, de nekem nem való úgy, energia véges, még kis tuninggal is. Csaerébe Galatine+boar, brutál sebzéssel, infested survival 25. perc után még kihúzom szólóban a 30-ig és lépek is. Valahogy 20 percnél eltűnnek a népek, vagy kifogom, h longrunt mennek, de persze nem tudom tartani a lépést a magasabb mr játékosokkal, akik mint Thanos, csettintenek és kiürül a folyosó...

Carrier prime a tervem, pár cucca megvan. Helios jobb lenne, mert scannelni amúgy nem szoktam. Ammora nekem a shotin van egy convert mod, elég. Persze tudnék oda mást rakni, még csapatósabb lenne. De convert nélkül elég bambán néztem ki, hamar kifogy, riffle-vel ilyen bajom soha nem volt.

Artax fagyaszt, sokat lő, frankón lassítja a grineert, többinél szerényebb a hatás. Erre kard (spin 2500-at sebez, +vírus 660-al, ha kellene...), vagy a shotgun, kész.
Klánkulcs kész, "kifosztom" a dojo-t. Ja nem, elherdáltam a kreditjeim

-
Dewri
aktív tag
Vicces ez a Thermia Fractures event. Akárhányszor indítom el, olyanokkal dob be a pályára, akik véletlenül se azt csinálják, csak úgy elvannak... Akkor ne legyen indítható az event felületről, hanem lehessen választani térképen külön, hogy biztos olyanok jöjjenek, akik azt akarják csinálni...

-
Dewri
aktív tag
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Jó a Helios, megvan az is. De a Carriernek van az a modja, hogy 25%-al növeli a lőszerkészletet és bármilyen lőszert átalakít a nálad levő fegyverhez. Ez nélkülözhetetlen...
Rhino pajzsával nem a manaköltség a probléma, hanem hogy ki tudja kapcsolni mondjuk egy Corpus nullifier...
-
törölt tag
-
Ezekiel.
tag
Rhino is nagyon jó tank szerintem ha megfelelően van buildelve. Amúgy Rhino kettes képessége csak egyszer manaköltséges és az nem fogyasztja tovább, elég csak akkor benyomni (sőt csak akkor is lehet) ha lefogy a shieldje.
Carrier Prime után amúgy szerintem próbáld ki a Helios Prime-t ha van kedved nagyon jó az is, automatán scannel

-
Dewri
aktív tag
Nyx nekem se jön be. De van aki Octaviával istenszerű, nekem az is macera...
Frost is erős, akár tanknak is jó. Limbot én speciálisan a derelict kulcsos pályákra használom, illetve spy küldetés mester, de minden másra is jó. Khora azért tetszik, mert lehet úgy macskát használni, hogy van mellé robot kísérő is (mert a Carrier robotocska nélkül megáll az élet...). Ezt megcsinálhatnák egyébként csak úgy minden frémhez, akkor rögtön nem kellene használni a sztázist folyton. És Khorának lenne 2 macskája...

Tanknak szerintem Inaros az alap, mert nem igazán függ se shieldtől, se energiától. Bármi más frame bajban van ha elfogy az energia, mert kikapcsol a pajzs (Rhino is ilyen...), nem mennek a képességek, de Inaros 8000 fölötti hp-val nem nagyon foglalkozik ilyen apróságokkal...
Összességében érdemes kipróbálni minden frémet, mert úgy jön az XP, és csak úgy derül ki, hogy neked melyik jön be igazán. És célnak se rossz, hogy minden frémet begyűjts ami van.

-
ViZion
félisten
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Igen, a trade részét ismerem, idegen dojokban szoktam bótolni.

@Dewri: Vizion-Hun vagyok, meglesed a profilom, ha megfelel, megyek. Egyelőre mr5, excalibrom nagyon fullos, most szintezem a Nyx prime vázat, de kész van a Wukong prime is. Sajna Nyx nem az én stílusom, nem egy tanknindzsarambó. Wukongot várom, de ha azzal kezdem, akkor tutira Nyxet ki sem próbálom... Hidroid prime és Frost prime még a terv, esetleg Limbo prime, Nidus vagy nekros... meg valami tank még, Khora, Rhino... -
Ezekiel.
tag
Igen, ha meghívod a klánba akkor csatlakozik, és a foundry-ba megjelenik neki egy Clan Key amit ha legyárt ami 24 óra utána be tud menni a Clan Dojo-ba. Amúgy tradelni a Maroo's Bazar-nál is tud, de ha jól tudom akkor van egy Trade Tax amit a klán határoz meg ha Dojo-ban megy a trade, bár a Maroo-nál is van.
-
Dewri
aktív tag
A tagsághoz elvileg küldenem kell egy meghívót azt hiszem, aztán ahhoz neked gyártani kell klánkulcsot hogy be tudj jönni. Ha jól emlékszem...
Itt nincs adó, meg ilyenek, csak bent vagy, ki tudod venni a különféle fegyverek, warframe-k, eszközök blueprintjeit, amiket aztán le tudsz gyártani magadnak. Illetve másokat be tudsz hívni kereskedni, nem kell mindig várni hogy téged hívjanak. Lehet látni hogy épp melyik tag van bent játékban, így lehet tolni szakaszban a játékot adott esetben. Discordon szoktunk beszélni, ha igény van rá, de nem muszáj, csak úgy egyszerűbb, mint írkálni játék közben...
Welkámdrink nincs, mert nincs kifejlesztve a welkámdrink automata...

-
ViZion
félisten

Nekem egyelőre excalibro van kimaxolva, erős is, nem para Uránuszon a survival sem.... úgy 25-30 percig. Ott elpárolognak a népek, na utána az kihívás
Jah, relicezni is szoktam, amolyan warmup, 1-2 kör, meg ha jön az árus, akkor futi-futi, mert kell dukát sok. Szólózni is szoktam, főleg a kisebb lvl küldikkel, és kitakarítom a helyet. Van egy srác, aki becseréli az ayatan csillagjaim, 5-ért egy üres sculp, mindkettőnknek jó. Nem tudom, h honnan szerez ennyit, de volt, h 4-et cseréltem és még árulta tovább a többit...
Mivel jár a tagság? welkámdrink az van-e?

-
Dewri
aktív tag
Szerintem az nagy pozitívum ebben a játékban, hogy te magad egyedül is létrehozhatsz egy klánt, tök ingyen. Aztán felépíted az összes labot, és simán megvan minden. Persze nyilván nyersanyag kell mindenhez, de nem kell másoktól függeni. Én is így csináltam, már csak a Bio laborból kell fejleszteni a fegyvereket (rengeteg mutagen sample kell hozzá...), a többi megvan.
Amúgy meg hozzám pl be lehet csatlakozni, ketten vagyunk eddig, szóval hely az van...
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...A klánba különben bejöhet akárki, aki a fejlesztéseket akarja elérni, ilyen módon tudok segíteni annak aki igényli. Ott a sok blueprint, lehet vinni, aztán csak le kell gyártani.

-
ViZion
félisten
mr5-ként tudnátok ajánlani vmi normális Magyar klánt? Kellene pár fejlesztés, megfizetném, támogatnám is a klánt. Szinte naponta játszom, küldikben is jó lenne olyan csapat, akik lootolnak is, nem csak a rohanás... nekem még gyűjtögetni kell (endo főleg, de kb. minden cucc kevés...)
Köszönöm!
-
Dewri
aktív tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Köszi a leírást, sokat segített!!

Ma délután az Uranuson egy hat körös disruptiont mentünk, semmi, másodszorra már a harmadik körben kiesett az Acceltra. Most este próbálkoztam még, de a másik nem akart esni, pedig 12 kört toltunk először, már 122-es ellenfelek jöttek, 40 perc után, hiába. Nagyon alacsony a dobási ráta...

Viszont legalább adja a relicet, főleg Neo-kat, szóval ennyi értelme mindenképp van.
-
Źşë'
addikt
nekem talán ennek a framenek a kifarmolása lett az eddigi leggyorsabb, olyan szerencsénk volt hogy kidobta egymás után mind a 3 alkotóelemet hozzá - cirka 18perc volt

-
wjbhbdux
veterán
Mindenhol mást ad a Disruption.
Mars a legkönnyebb, ez csak arra van hogy az újabb játékosok beletanuljanak - relic + resource.
Jupiter, ahol eddig is volt, a 3 parkour mod settel + Hexenon.
Uranus relic farm + a 2 új fegyver, Akarius + Acceltra
Neptune Credit farm (indexre egy kis változatosság még ha nem is olyan hatékony.)
Sedna - Gauss
Lua - Lua Lens (ez új és még 44%-al jobb mint az Eidolon Lens focus farmhoz)
Kuva Fortress - Kuva (elvileg hatékonyabb mint a Kuva survival volt)
-
Dewri
aktív tag
Ahogy várható volt, a fél szerver Gaussal tolja máris, ki vagyok én, hogy kimaradjak (direkt tartalékoltam relicezésből némi platot rá mikor megtudtam, hogy hamarosan érkezik, meg ma jön Baro, onnan is folyik majd be remélhetőleg némi zsé, így megtérül...)...

Egyébként a Sedna új Disruption pályája dobja az alkatrészeit, pl 4 körből 1 chassist adott. A Marson semmit nem dobál a Disruption, már azt hittük bugos a cucc, de aztán valaki mondta, hogy a Sedna dobál, a Mars meg nem... A többit még nem néztem...
Úgy látom ez igencsak más, mint a Volt, a futás mechanizmusa miatt lényegében csak az Orb Vallison, meg a Plains of Eidolon nyílt pályákon lehet érdemben futni vele, mert annyira gyorsan megy és nehezen kanyarodik, hogy átlagos kis pályákon ahol 1000 akadály is van, nemigen tud mozogni... A dash mondjuk nem rossz, bárkit fellök, aki az útjába kerül futás közben. Ahogy a videóban is mutatták, tényleg átfut a vízen is!
A kettes képessége ami elnyeli a sebzést, nem jött át, simán megütik. Lehet hogy futni kell közben?
A hármassal tölti az elemet a környező ellenfelekből valahogy, hosszan nyomva kiüríti az elemet és közben tűzsebzést oszt maga körül. Ha beszorul az ember valahova vagy körbeveszik sokan, hirtelen jól jöhet, kérdés magas szinten mire lesz elég.
A négyes meg ahogy írták: Fire Rate, Attack Speed, Reload Speed, Holster Rate gyorsítás. Namost ehhez egy brutális fegyver kell, mert önmagában kvázi semmit nem ér (nem pusztít el senkit, így értem...). A legtöbb 4-es képesség általában erős támadó/tömegszabályzó szokott lenni, itt meg gyorsan váltasz fegyvert és gyorsan lősz... Legalább növelték volna mellé a sebzést is, vagy valami... Esetleg egy durva melee fegyverrel az attack speed még működhet, majd tesztelni kell...
Összességében nem rossz, alacsony szinten el lehet bohóckodni vele, de nem gondolom, hogy kiváltja Inarost...

-
bobalazs
nagyúr
Korábban volt már olyan hogy nem engedett be, meg szinte mindenki megtapasztalta már azt amikor egy hibaüzenettel nem tud csatlakozni.
-the connection to the hosthas been lost.
Na azt el lehet képzelni, mert ilyen van, hogy ilyenkor amíg neked hibaüzenetet ír a csatlakozáskor, az másnál úgy jelentkezik hogy host migration.
-A másik ilyen, amikor rádír valaki, invelnéd, erre kiírja hogy offline.
-A nem nyíló ajtók ezer éves bugja. Haver azt mondja ott állok mellette, én meg állok a zárt ajtó mellett és nem tudok extractolni.
-Amikor végigszenvedsz egy sortiet, mondjuk már a 3.at és a végén kidob úgy hogy nem nyersz semmit.
Persze nem csak sortiera vonatkozik, lehet bármilyen mission.Szinte biztos hogy így sosem lesz tökéletes a rendszer, már nem csak az egyéni csatlakozási problémák miatt, hanem mert akárhogy is csiszolják a kódot, ilyen nem elérhető a szerver problémák is közrejátszanak.
Az ilyen jellegű problémák meg különdíjat érdemelnek.
- [link] -
Dewri
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
A host migration is hálózati probléma, vagy csak a host fogja magát és kilép? Ma a szokásosnál is sűrűbben jött elő, már-már idegesítő mértékben...
Kijött a Gauss patch. Kiléptem a játékból, lépnék be, de nem lát frissítést indításkor. Jelszóbeírás után viszont nem enged be, merthogy van új verzió...
Pár perccel később: nem elérhető a szerver. Gondolom egész Amerika ráment, mert ott még csak este 7 óra van, nyilván pont ráér mindenki tölteni...

-
bobalazs
nagyúr
Engem jó ideje már nem tud lekötni, érdekességképpen benézek, vagy utánaolvasok éppen mi az aktuális.
Van helyette sok single player játék.
Egyetértek nagyrészt, amúgy tényleg jó ebben a formában az ingyenes wf, bár vannak problémák vele, főleg a hálózati problémák, ezt a p2p-t letehetnék végre, hisz lenne pénzük bőven dedikált szerverekre ahogy máshol is. -
Dewri
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Nyilván nem egyszerű ennyi különféle frame és képesség után folyamatosan újat alkotni. Szerintem legutóbb a Wisp igen jó lett ilyen szempontból. De ez a Gauss... Rohangálós frame már Volt, a feje meg olyan mint a Mag-nak... A képességei is olyanok, mintha több más frame-ből gyúrták volna, mert hasonlóan működő képességek már megtalálhatók más frameknél is (damage absorb, képesség boost, csoportos sebzés, stb). Emiatt nem érzem egyik képességét sem igazán egyedinek.
Akkor már a következő érkező frame (az a dagadt szumós izé..) inkább egyedi lesz, úgy kinézetre, mint képességre. Ha jól láttam valamelyik dev streamben, az egyik képességével pl magába olvasztja az ellenséget. Na ilyen még nincs...
Ugyanakkor továbbra is eszméletlen tartalom van ebben a játékban, ha pusztán a választható karaktereket, azok egyedi képességeit és modolásait, a fegyvertípusokat, a fegyverek számát és modolásaikat nézzük, már akkor is magasan bármi más INGYENES játék fölött áll! És akkor még a feladatok, küldetések, látvány, hangok, apróságok, stb, amik ezek mellett vannak. Hol van ehhez akármelyik új/nagy/drága cím? 1-2 karakter, talán tucatnyi fegyver, negyedannyi finomhangolási lehetőség, feleannyi feladat, 30-60 eurokért... Vajon miért döglődik a Division 2, vagy az Anthem...
És bár egy idő után valóban csak a grind van 24 órában itt is, de ha választani kell, akkor inkább farmolok úgy, hogy végig én vagyok a pálya királya, mint úgy, hogy folyamatosan vért izzadva vesztes köröket megyek, negatív "jutalommal" a végén, ezáltal sehova sem haladva, mindezt síkidegen (lásd wargaming termékek...)...
Szóval Warframe forever!

-
ViZion
félisten
Én is a bazárba járok, volt párszor jó napom, újoncként sokat segítettek nekem: modokat, sculpot kaptam, meg volt, aki komplett nyx prime bp-t adott, csak a sys bp-t kellett behúznom mástól. Mondjuk a csaj nem az én stílusom, de eladni már nem tudom legyártva.
Kerestem dual stat modokat, de vagy csak platért adják, vagy nincs is. Malignant, high voltage, voltaic strike, virulent scourge...
Rime rounds-t tudtam csak szerzni, sajna a többihez magasabb lvl mission kellene, és mostanában nem visz senki
Ammo mutationra is hajtottam, 34 perc survival, a 25. után már egyedül. Riffle drop lett, shoti nem.
Ezekkel vki tudna segíteni prome cuccokért cserébe, vagy behúzni olyan küldibe, ahol várhatóan pottyannak is?Mondjuk a minap úgy kiosztottak, h semmit érők a prime cuccaim -rhino prime neur bp, equinox prime bp, chroma prime sys bp, csak hogy párat említsek- hogy a kioskba mindent eladtam, nem bazározok.

-
khalox
őstag
válasz
Adamsapple
üzenetére
A pistol riveneknél, hát... mondjuk, hogy nem tartanám vissza a lélegzetem. Ha nagyon über és valakinek nagyon kell, akkor ki lehet fogni érte jó árat, de szerintem annak is örülni kell, hogyha egyáltalán a riven modok listabővítésének a 60p-ját behozza. A veiled pistol meg igazán bagóért megy - mindenki inkább szabadulna tőle, csak hogy ne foglalja a helyet.
-
Adamsapple
csendes tag
Köszi szépen!
Nem is hallottam eddig a riven marketről. A Maroos Bazaar nálam kizáró tényező. Én öt percet nem vagyok képes várni, állni. Ezen okokból csak villám eladás jöhet szóba.
De megnézem most a riven marketet. Van pár modom amit már feloldottam, de nem hiszem, hogy pörgetve lesz, főleg mert pisztolyba valók, és az igazat megvallva én nagyon ritkán használok second. fegyvert. -
Adamsapple
csendes tag
Köszi szépen!
Szerintem eladom akkor villámárban. Nagy türelmem nincs várni az adott vásárlóra. Ha meg pörgetve lesz akkor meglesem a "vlaho" által megemlített riven marketet.
Nekem működik Firefox alatt a market, most néztem. De nem használom már azt a böngészőt, a Slimjet vált be nálam leginkább.
-
Ezekiel.
tag
Én is most tértem vissza a játékra nemrég, régen nem volt a warframe.market oldalon ilyen lehetőség

Köszi, hogy megemlítetted.
Valaki amúgy nem tud valamiféle olyan oldalt ahol vannak fent különböző szín összeállítások a warframekhez? Lusta vagyok egymagam megcsinálni, hogy jól nézzenek ki a cuccaim.
-
vlaho
aktív tag
válasz
Adamsapple
üzenetére
Warframe marketen csak veiled állapotban tudod eladni. De van riven market, ott már feloldott, pörgetett riveneket is tudsz árulni, vagy a trading chat, esetleg Maroos Bazaar.
khalox: na ez nekem új, eddig nem is figyeltem ezt, köszi az infot.
-
khalox
őstag
válasz
Adamsapple
üzenetére
Az "Auctions (B)" menüpontban tudod feltenni a nem veiled riveneket licit alapon, Előbb keress rá, hogy melyikhez kb. mennyiért mennek, de meg kell mondjam, hogy elég nagy a szórás. Vagy felteszed fix árasnak, és akkor előbb-utóbb valaki megszólít majd, ha online vagy éppen, vagy hagy üzenetet. A villámárasoknál meg te döntöd el, hogy mikor zárod le az eladást, erről a "nyertes" automatikus értesítést kap.
Nekem főleg akkor volt vele sikerélményem, amikor az eladó éppen online volt. Megszólítod, mondod was, aztán megegyeztek. Főleg vettem onnan, azt már többször is, illetve kétszer eladtam. Nem volt gond egyszer sem - maga a csere a játékon belül megy a megszokott rend szerint.
Van egy kérdésem nekem is: csak nekem nem megy a market Firefox-szal? Több különböző gépen is próbáltam, de már az első kattintásnál kapok egy "network error" hibát. Chrome alatt viszont minden OK. Ezt már több, mint egy hónapja csinálja, nem értem, miért.
-
Adamsapple
csendes tag
Üdvök üdve!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy riven modokat a warframe marketen keresztül csak veiled, azaz még "szűz" állapotában tudom eladni, vagy feloldott (esetleg frankó statokra fordítottként) jóval nagyobb értékben is?
-
aty76
újonc
Sziasztok
Van egy nagy problémám, nem tudok vadászni.
Már mindenem megvan :fegyver hanghívó....
A baj a lövésnél van akár hogy lövöm nem történik semmi....
Valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Karcmentes Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% AKKU ! 8Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- ÚJ bontatlan Apple AirPods Pro 3 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! L34CPY69GY
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest