Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attis24
csendes tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Köszi, ezeket vágom én is. Abban reménykedtem, hogy van valami konkrét tapasztalata valakinek. Most is lenyomtam 5 meccset különböző 20+-os survivon, de még 3-as kulcs sem akar esni, nem hogy pont mobile defense. U11 óta egy darab 3-as mobil def kulcsot nem sikerült szereznem, akkor is csak úgy sikerült, hogy kunyiztam valakitől egyet... XD
-
MichaelSD
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Az Ember Prime is fekete/arany, de tény hogy jobb design.
-
-
anubys1984
aktív tag
válasz
RaidenZz
üzenetére
A szépség ugye szubjektív dolog, szerintem a Nyx prime a jobban sikerültek közé tartozik. Mondjuk nem tudom, minek erőltetni egyfolytában ezt a fehér/fekete-arany vonalat, Ember Prime pl sokkal egyedibben néz ki, itt is ki lehetett volna valamit találni... Ash Prime szerintem pont veszettül bénán fog kinézni, ha ebbe a vonalba akarják beerőltetni.
-
Attis24
csendes tag
Srácok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 3-as mobil defense kulcsot szeretnék farmolni, de a sikertelenségem az ember prime megjelenése óta tart, ugyanis akkor használtam el az utolsót, azóta egy sem esett.
Valami tapasztalat, melyik pályára érdemes menni? -
MichaelSD
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
<----

Jesszusom, ez a Nyx Prime ritka csúnya lett! Ez rosszabb, mint a Rhino Prime...
-
durma77
csendes tag
Elkezdtem szemezni megint a lövészpuskakkal... Megakadt a szemem a lankán... Valakinek van véleménye róla?

-
r00r1
aktív tag
Megérkezett Nyx prime!!!!!!!!
(közben fanatikus tag lettem!)
-
MichaelSD
őstag
válasz
durma77
üzenetére
Melyik Spectre hol lelhető ld. táblázatban.
A Spectrek ugyanolyan lesz mint, de a modok nem számítanak bele semmibe (frame, fegyverek).
Fel lehet éleszteni őket, de a élesztés közben agyonlőhetik őket. Lista mit tudnak és mit nem.
@Rickeffe
Majd kérhetsz magadnak más framet arcképnek, ha betöltötted a kritériumokat. Már kitapostam az utat!
-
durma77
csendes tag
Helo!
Elkezdtek érdekelni a specterek. Innentől tele lettem kérdésekkel. Például használnak kepesseget? Ha igen honnan is lesz energiajuk? A tornyokban a death orbok hatnak rájuk? Nomeg nagy kérdés fel lehet e őket támasztani. Plusz emellé kérdés hogy tud e valaki olyan helyet mondani ahol vapor spectert lehet könnyen szerezni.. Phaset tudok gyűjteni de vaport.. -
r00r1
aktív tag
Más: mennyi esélyt láttok arra, hogy a héten már érkezik Nyx Prime?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én megnéztem 1 videót, hogy hol lehetnek, de volt pár hely, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Plusz volt amikor totál nyilvánvaló helyre teszik, csak a nagy rohanásban épp nem nézel be a sarokba akkor nem veszed észre.
-
Kareszovics
addikt
-
r00r1
aktív tag
Én végig rusholtam az egészet soloban, az első próbálkozásnál találtam egy ládát, a 2. már untam, így monoton gogogo módon szaladtam és lőttem.

Mondjuk Nyxel elég könnyű az élet. Pláne hogy ezen a héten vagy a jövő héten jön a prime. Arra már el is különítettem egy kisebb vagyon platinumot, mert nem nagyon akarok meló után farmolni. Rhinot és Lokit farmoltam (monjuk akkor melóm se volt...), de Nyxhez már nincs türelmem. 75% discountot kaptam tegnap, vettem 1000p-t abbót 800-t rászánok a teljes setre az 1. nap. -
Ribi
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Meg a chargeot benyomom, beadja az effektet és ugyanott vagyok. Mondom mi a ...

Szerencsére a shield még mindig hasznos volt, 1x sem sikerült meghalnom, cserébe még mindig bírtam szedni embert.
Viszont nem sokan keresgélték a ládikókat
-
Kareszovics
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
"de a snow globe pl akkora volt, mint egy hógolyó. XD"
Én biztonságra mentem és Rhino, de ott meg az lett egy idő után gyanús, hogy stomp és mégis rohan mindenki tovább.

-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Én 7 pontnál járok de nagyon kinlodok vele.. Eddig soloban toltam de valahogy nem találtam izgalmasnak.. Nem is azért kinlodok vele mert nehéz... Illetve nehéz de a t4 keményebb... Csak az meg is éri
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna
Nekem valahogy a cryoticos dolog jobban bejött 
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Meglett az event. Az utolsó két három run azért már kihívás volt. Főleg az utolsó. Reive is kellett már hozzá. 13-ig fejlesztés alatt lévő Frosttal mentem, de a snow globe pl akkora volt, mint egy hógolyó. XD
A végre inkább elővettem a Rhino - Soma párost, de így sem volt sétagalopp. Játékmechanikailag ugyan primitív egy event, viszont kihívás azért akad benne. -
MichaelSD
őstag
KItartás, egy pont még összejön! Én is szenvedtem a végén...
-
Kareszovics
addikt
Gyerekek egy pont hiányzik eventből, de nincs türelmem hozzá. Rhino beszopódott 0/4-re, mert alacsonyabb szintű barátomnak segítettem, hogy Neki is minden jóság meglegyen. Keltünk-feküdtünk...

Még publichoz sincs kedvem, pedig tuti sima lenne.
-
MichaelSD
őstag
Ez mock-upok, tehát nem véglegesek. Úgy hogy még ne vegyünk mérget, hogy így fog kinézni.
Miért ha Survivalen 40 percet bent vagyok, ott is kapok 8 cuccot. Szerintem nem lehetetlen.
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Gratula michael! Ez az új defense is egész jónak tűnik de miért ilyen színes?
A végén kiesik a szemem... Ha a jutalom marad ugyanaz mint eddig csak mindet megkapjuk nagyon jó lesz nekünk... Most kijöttem egy odd-ből 50-ig vittük... Ha ez bejött volna már (ha nem nerfelik úgymond a jutalmat) akkor nekem most lenne 30 t2 exterminate kulcsom 19 forma blueprintem, 1 ember prime helmetem... De sajnos szerintem le fogják venni a dolgot mert különben túl jó lenne.. Túlságosan megérné... Ha jól látom a képen a csavo két kor óta kapott modot... No erre mondjuk nagyon nem vágyom... -
MichaelSD
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Én pont átcsúsztam, de íjjal ment, ami nem igazán optimális. 3 pontot kell védeni, de kettőt távolről többé-kevésbé lehet védeni.
-
MichaelSD
őstag
-
MichaelSD
őstag
Na, meglett az Mastery Rank 17 és kaptom +1 loadout slotot. Ez kedves volt.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Amúgy nem kell minden zeg-zúgba benézni. Kell egy Loot Detectorrol és egy Thief's Wittel felszerelt frame. Master Thief optionális, de jól jöhet.
Ehhez már csapat kell, mert aki ezeket viszi gyengébb lesz...
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
A 15 küld 2 és fél óra volt a Clan/Alliance tagokkal. 3/3 cache küldetés 55 perc.

A Sheev kés nekem nem tetszik, ezrét nem fogom kifejleszteni. Így első látásra átlagos.
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Mi ez az alert??? Nem tudom tudja e valaki továbbítani a fejlesztők felé de ez rettenetesen szar xD Michael te naggyon finoman fogalmaztal menjek be 15-ször egy pályára és pá?
Ennél a hienas dolog is jobb volt... Amúgy valakinek meg van már az a kard? Megéri megcsinálni? -
MichaelSD
őstag
Ez az event nem egy nagy durr. Ez előző tetszett, ez uncsi...
@Anubys
Úgy tudom igen. -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
És délben kipróbáltam és igazam van nullahúsz az egész.
)) -
Ribi
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nekünk meg kb még 3-4 napig nem lesz net otthon, mert a szolgáltató berheli a hálózatot. Szeritned?

-
r00r1
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem vagy egyedül...bár én itt is tudok játszani

-
anubys1984
aktív tag
Az összes MK-1 cucc ad mastery-t? Mert pl a MK-1 kunait nem látom a kódexben. Meg kb a bratont leszámítva egyiket sem.
-
MichaelSD
őstag
Operation: Gate Crash beindult...
-
r00r1
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Anno amikor a G3-ra vadásztam, csak Nyxet használtam. Ha az egész csapat már a földön fekszik, csak nyomok egy 4-et, és üthetnek napestig.
És rohadt jó karakter hosszú survivaleken (70+ perc). -
r00r1
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a köv. prime Nyx lesz!!!!!!
A kedvencem!!
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Az összeset nem sikerült megcsinalnom de szerintem amit nem sikerült az amúgy is duplán megvan... (masnem bemegyek ode-re mert az se nagy cucc...) igen játékban ezen a néven vagyok és ha van kedved együtt tolni privatba megbeszelhetjuk van ts-e a klannak (bár a szövetség is ezt használja...)
-
Ribi
nagyúr
válasz
MichaelSD
üzenetére
Pedig régen ott 21k-t adtak. Mind1 meddig mész, de lehet pont emiatt levágták, mert mindneki csak pénzt farmolni járt oda. Nem lehet, hogy valaki befoglalta és rádobott egy masszív sarcot?
Angstrumot fel lehet tolni 10k dmg fölé, ogrish-t gondolom még tovább. Jól lehet vele puffogtatni.
-
-
MichaelSD
őstag
válasz
durma77
üzenetére
Pénzt Dark Sectorban és T3/T4 en lehet keresni.
Phage egy shotgun amiket komoly dologra nem szeretek használni, de az ízlés. Kicsi a lőtáva ami engem zavar, ahogy a Synapsenak is. Mindkettő jó, ha ezen túl teszed magad. Én fő framen fő fegyvernek biztos nem venném.
Lephantishoz kell egy közepes csapat, amiota mgnehezítették a küldetést. Okosok szerint Soma crit builddel és ammo mutation. Frame Nova, Rhino, Frost ami lelassítja a dögöt.
Anubys nekem is megvannak ha kell.
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Anubys! Remélem olvasod, én megcsinalom az alerteket nekem így is megvannak és odaadom ha fent leszel ok?
@Michael:
Én eddig phage-el csináltam soloba de sosem tudtam eldönteni mivel lojem. Viral/corrosiv vagy még a blaston is elgondolkodtam... Eddig soloba ment de ha beviszlek őt is akkor nehezedik... Ez csak annyiban gáz hogy a lőszer elég kevés..
Ha te ennyit kaszalsz ott akkor lehet atszokom defensereMásik megint: a phageről van véleményetek? Érdemes catalystot tenni bele? Mert ugyebár nagyon jó elemental sebzese van amit át lehet jósolni grineerek vagy corpusok ellen. A lőszerhatékonysága úgyszintén nagyon jó. Igaz hogy mindig ello párat amik osszehuzom az ágakat...
-
MichaelSD
őstag
válasz
Rickeffe
üzenetére
UPDATE:
DERebecca, on 11 Sept 2014 - 8:35 PM, said:
Update: Stay tuned for 14.6.1 where the changes are reverted overall until we can review and explore issues further change attempts.Van igazság, visszacsinálják!

------------------------------------
Most mérges vagyok...

@durma77
Lephantis szerintem soma, braton. A fejekre célozni kell.
Dark sectorban 17k kapok pluton 5 hullám után. -
durma77
csendes tag
válasz
durma77
üzenetére
No megint egy kérdés. Bár már ezerszer megoltem de szerintetek lephantist mivel lehet leginkább sebezni? Én egy phage-el szoktam menni de őszintén szólva nem tudom mit kéne bele tenni. Egy ujoncot vinnék és szeretnék gyorsan végezni mert ha én nem szedem le gyorsan ő meghal...
Más: Bementem plutora Dark sectorozni de a kiírt 10k credit helyett csak 5-öt kaptam. Ez miért van? -
durma77
csendes tag
-
Rickeffe
aktív tag
Na. Szép suttyomban elvéreztették az Excaliburt. Radial Blind
-
Ribi
nagyúr
válasz
durma77
üzenetére
Mármint mindig?
Néha bebugzik, ilyenkor kb a logout login segít.
Ha nem szinte azonnal klikkel a joinra, hanem csinál még 1-2 dolgot, akkor is szereti ezt dobni.
Nemrég amúgy megint megváltoztatták a használható portokat, szóval megint meg kell nézni mi az amit lehet használni és esetleg natolni a routeren. -
durma77
csendes tag
No egy jatekostársnak eljött a jó öreg probléma. Failed to join session. Na ilyenkor mi van? Port váltás stb már volt..
-
RaidenZz
csendes tag
Pontos időt sajnos nemtudok mondani mert arra már nem emlékszem.
De az biztos hogy este mert amikor jött a 3 küldi akkor fentvoltam és egyből megis csináltam mindet. -
durma77
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hallod
30 platot nekem is adhatnál
300 oxium nem sok. corpus defensen összejön 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valami tapasztalat, melyik pályára érdemes menni?
Mondjuk egy Vauban vagy Ash Prime-nak jobban örültem volna.