Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Felkomf.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a "...lehet 5-6szor is meg kell csináld a küldetést mire meglesz mind..." azért igen csak barokkos khm alul becslés. Annyiból megszerezni 1 frame-et az ordas nagy mázli kategóriába tartozik. Ez a játék a grindről szól szóval fellehet készülni, hogy bizony sokszor kell nekifutni az ilyennek különösen ha prime dolgokat akar az ember megszerezni.
@Reno7: a wow szlenget akár el is felejtheted
mivel nincsenek ún. kasztok warframe-ek vannak amik teljesen különböznek/különbözhetnek egymástól. Kereskedni meg vagy a relay-en tudsz (ami elég macerás szvsz) vagy a dojóban a trading postnál (az utóbbihoz talán kell egy minimum mastery 2 és a mastery szint határozza meg, hogy hányszor tudsz kereskedni 1 nap) ajánlatokat meg a trading csatin tudsz könnyen találni árakat meg pl itt tudsz nézni: [link] A kereskedés sajnos elég kiforratlan annak ellenére, hogy már jó ideje része a játéknak.És nem mellesleg tessék a wikit olvasni, ott pontosan le van írva, hogy mi hol esik.
-
robinK
csendes tag
Hydroid darabjait a Földön lévő főellenseg legyőzésével szerezheted meg addig csináld azt a küldetést amíg minden darabját kidobja, lehet 5-6szor is meg kell csináld a küldetést mire meglesz mind. Maga a blueprintet pedig a market-bol vedd meg. Itt egy kis segítség: http://hu.warframe.wikia.com/wiki/Hydroid
-
Tüphón
senior tag
Üdv
Új vagyok a játékban, és érdekelne hogy az új kasztokat -valódi pénzen kívül- csak a tervrajzzal, és orrvérzésig grindeléssel lehet megszerezni? Van ebben a játékban AH esetleg? Hydroidot szeretném megcsinálni de nem sok mindenem van hozzá.
-
válasz
zsombi8585
üzenetére
Mielőtt nekiállnál a mastery teszteknek javaslom a [warframe wiki] böngészését mivel ott le van írva, hogy melyik teszt mit tartalmaz ami elég hasznos lehet a sikeres és gyors megoldáshoz főleg mivel a magasabb szintűeknél van 1-2 amit könnyű elbukni ha nem megfelelő frame-et használ az ember.
-
válasz
zsombi8585
üzenetére
A mastery teszteket akkor ugye nem csináltad meg?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
zsombi8585
üzenetére
Questeket nem kapsz sorban a bevezetőkön túl, mindegyik máshol kezdődik, van amihez a marketen kell valamit creditért venni, van ami boss kill után indul, a Wikin lehet utána nézni, de ezeket nem kell sorba megcsinálni, ráér később ha oda jutsz.
Rhino az egyetlen warframe ami mastery szinthez van kötve, 2-es szintűnek kell lenned hozzá. Azon kívül bármelyik másikat válaszhatod, vagy csak új fegyverek 30-as szintre húzásával is el lehet jutni a 2. szintig.
-
zsombi8585
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Sajna még csak kezdő vagyok és nem túl jó angolos , de nem enged tovább a 3-ik küldetés után nem kapok új qvestet és nem értem hogy miért?
Arról nem is beszélve hogy hiába max-os az Exkaliburom és a fegyverzet is de XP miatt nem adja meg a Rhinót hiába van meg minden alkatrész hozzá nem tudom legyártani mert kell még xp.
Ez miért van?
A segítséget előre is köszönöm. -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Na hivatalosan is bejelentem, hogy a driver frissítés megoldotta a dolgot. Inaros is épül faszául, mindekni örül (még Vincent is).

-
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
EVGA GTX 970 SOC + i5 2500k 4ghz-en (+16gb ram)
Amúgy ez a játék sok esetben nem feltétlen a gyenge hw miatt produkál iszonyat akadásokat, hanem a szerveroldali lagtól.
Megjegyzem a netkódja csapnivaló, nem kicsit. -
Źşë'
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
mikor nekiálltam még havernak dícsértem is külön, hogy mennyire frankón optimalizált a játék, és hogy meg se röccen, na azóta idegesítően néhol indokolatlanul beesett nálam 35-40-60 fps környékére, ahol máskor 100 felett volt... és ennél a játéknál már ez a"kevés" fps marha zavaró... gtx 970... i5 2550k oc 4,2ghz... nem tudom mire vélni, csak egy rendszer újrarakásra gondoltam h talán megoldja... de még nem volt hozzá erőm.. sajna nem is fűzök hozzá sok reményt, hogy ha újra is rakom a rendszert akkor ez ugyan olyan faszán fog menni mint régen
-
Kareszovics
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nekem NV van, de valami katasztrófa. Most kezdtem magam teljesen beleélni, a küldi kb 75%-ig semmi gond (jelzem sima Exter, tehát 2-3 percről beszélünk), erre fogja magát és drop 1 fps-re. Hát olyan passzív agresszió van bennem (nagyon nem merek hangosan "fesztiválozni, mert Feleségem lebasz
), hogy most rajtam múlna a fejlesztők fele ravatalon feküdne. Estére meg a másik fele....MOD: milyen kártyád van? Adatlapodon nincs feltüntetve.
MOD_02_@Źşë': most nézem van driver frissítés, 362.00, de szerintem ez sem lesz megoldás.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az ali chaten többen is panaszkodtak erre tegnap (főleg Amd vga tulajok) én NV-vel nem veszek észre semmi változást sebesség téren. 72-re van fixálva, arról nem mozdul (maxon)
-
Kareszovics
addikt
Rövid véleményem: sz0pj@nak le. Nálam update óta játszhatatlan. 1 fps-re beszakad az egész, persze csak játék közben, Liset-en minden okés. Egy pályát tudtam játszani úg,y hogy volt 40-50 fps, de akkor meg apró szakadozások voltak, ami miatt szintén játszhatatlan volt az egész.
Ha ezt nem javítják, vagy butítják vissza a játékot érzékeny búcsút veszek tőle így 1700 óra játékidő után, kb szívfájdalom nélkül.
-
Maxtreme
addikt
-
Źşë'
addikt
huhh mi ez a zombi nekros frame, nekem 4 gigát szipkázik le

-
Maxtreme
addikt
Én sem tudtam eddig miért üres az életem, de most végre itt a megfejtés... Ez hiányzott!

-
MichaelSD
őstag
Igeeeeen, megjött az plüss Excalibur!!!
-
Maxtreme
addikt
na kinek mit sikerült kifarmolni eddig az új prime accesből, és mennyit szívott velük?

-
válasz
MichaelSD
üzenetére
Szerencsére engem annyira nem érintett hátrányosan mivel nem farmoltam hardcore módon a focust. Sőt néha talán több is összejön az új rendszerben mint előtte.
Mondjuk az eredeti rendszer sem nyűgözött le hiszen rendkívül kevés focust lehetett szerezni az előző rendszerben is ha csak nem exploitáltad a játékmechanikát. -
wjbhbdux
veterán
1280/1850 ingame/steam óra után most először minden mastery 30-on van a founder cuccok kivételével, 2 napig élvezhetem

-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Újabb flame war a focus változtatások körül.

-
MichaelSD
őstag
Jön a Saryn Prime....
-
Mirman
őstag
A napi bónuszban mennyire gyakran szokta beadni az 50% vagy 75%-os platinum kedvezményt ? 2 napja beadta a 75%-ot de csak 1000 platot vettem de még kellene bőven. Most kezdtem újra a játékot a héten egy - másfél év kihagyás után.
-
gerisz23
őstag
Na,újratelepítettem az egész játékot,kikacsplotam a directx frissítéseket,letörölötem az avira vírusírtót.
Még mindig ugyanaz a hibaüzenet..
Some content updates could not be downloaded from our servers.Please restart Warframe to try again.
The update will be restarted shortly..
-
MichaelSD
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Szerintem ha tetszik a játék nyugodtan játszál vele. Nem sok dolgot vesztettél.
- néhány Prime fegyver, frame nem elérhető, de rendszeresen visszakerülnek egy rövid időre
- even díjak ritkán elérhetőek
- founder csomag már nem elérhető
- a kereskedő cuccai 2 hetente változnak, ott is várni kell ha valami nem megvehető dolog kelllegtöbb dolog kozmetika ami nem elérhető.
@all
A trader csúszott egy hetet, Valami volt azt hiszem a PS3 fronton és együtt akarják tartani a megjelenést a PCn és PS3an. -
wjbhbdux
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Úgy tűnik hogy a sortie (napi 3 db nehéz küldetés ha már van jó felszerelésed hozzá) jutalmakban visszahozzák a régi event fegyvereket, a hiányzó modokat meg lehet cserélni/venni másik játékostól, na meg azon kívül is van pár ezer órányi tartalom, ami már nem elérhető az elenyésző mennyiség. Szerintem egy ilyen coop játékba bármikor bele lehet vágni.
gerisz23, keress rá a hibaüzenetre a hivatalos fórumon, ott biztos lesz megoldás.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Pontosan

-
wjbhbdux
veterán
-
gerisz23
őstag
Nem tudja valaki mennyi platot adnak most egy frost primeért?
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Tegnap gondoltam felmegyek játszani,de nem tudtam frissíteni a játékot.Lehetséges hogy server leállás volt?
-
Źşë'
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
köszi, remélem megéri várni akkor
-
Źşë'
addikt
Void Trader most nem jött vagy hol van/volt, kerestem is de nem találtam
-
heky007
csendes tag
Sziasztok Ps4-en játsza valaki a játékot?
Most kezdtem elkelne egy kis segítség, előre is köszi. -
MichaelSD
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Akkor is valami nem jó nálad. Itt egy fórum téma, pont ide vág.
-
MichaelSD
őstag
Kellene egy Entropy Burst mod (Cephalon Suda szindikátus adja, a supra fegyverhez), de nekem nincs Suda szintem. Tud valaki adni egyet, vagy cserélni másik szindikátus modra?
-
MichaelSD
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Ilyen hülye kombinációt senki nem választ!

Red Veil:
+50% Steel Meridian
-50% Cephalon Suda
-100% Arbiters of HexisSteel Meridien:
+50% Red Veil
-50% New Loka
-100% Perrin SequenceKéne lenni egy initiation gombnak ahol megkapod a sigilt. Vagy már megvan neked, nézd meg hogy nincs a listádban benne. Ha egyik se írj egy ticketet.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Csak akarni kell...

Én Perrin vagyok, tehát felet kapok még Lokara. Valamint a Red Veilt tolhatom, ami nem von le a Lokaból és a Perrinből. Ebből az következik, hogy a Red Veil egyik Syndcatot "felesbe" növeli, Red Veilnél a Steel Meridiant. Ergo, addig tolom a Red Veilt, míg meg tudom venni a Meridian sigilt.
Más összeállításban ugyanaz.
-
Maxtreme
addikt
Tényleg ha mondjuk én anno voltam olyan marha hogy nem vettem meg az összes szindikátus sigl-t, de mondjuk váltani szeretnék (mert pl kéne a 100-as energiatöltő
) akkor erre van más lehetőség, vagy buktam? 
-
Źşë'
addikt
ha egy mínuszba lévő szindikátust akarok felhúzni, akkor ugye az egyik már meglévő az mindenképp ellensége... ilyenkor csak a pontokat vesztem el az adott/meglévő szindikátustól vagy a szintet is?
-
1. Egyikből sem. Kizárólag a warframe-re rakott modok befolyásolják.
2. Az 1. pontból kifolyólag amelyiket akarod.
3. [link]
4. Arra, hogy olyan modokat tegyél fel amelyek a fegyver jó tulajdonságait erősítik, azaz sok értelme nincs egy "status build-nek" egy olyan fegyveren aminek alapból alacsony a status chance-e. Pl. Soma-t crit-re kell/érdemes mivel magas az alap crit chance. -
defede
tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni újra. Kifarmoltam a valkyr-t és utánanézegettem de konkrétan leírva nem találtam:
1. ha histerya képességet használom miből számolódik a sebzésem? Melyik fegyverből a 3 közül?
2. milyen fegyverek a legjobbak neki? Van egy BO prime-om + Boltor prime - ezekből lehet jót kihozni?
3. ha tudnátok valami jó buildet amivel (persze ha megszerzem az esetleges rare modokat) tudnám szólózni T3-at
4. fegyver modolásnál mire kell figyelnem? -
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
az Imperator Vandal az még nem egy korábbi archwing event bónusza volt, legalábbis nekem úgy rémlik, akkor még meg is lett és nem kellettek hozzá partok
ez a csomag ez hol van pontosan, warframe.com-on nincs fenn, ellenben egy rakat remek wallpaper, amik tényleg jól néznek ki
-
MichaelSD
őstag
Szerintem a zene nincs fent. Van egy webes csomagjuk amiben vannak hangok, de zene nincs.
--------------------------------------------
Fomorian küldetés van még 2 napig. Akinek kell kifarmolhatja az Imperator Vandal archwing fegyvert. Pluton lehet farmolni omega izotopot a fomorian disruptorhoz, ami kell a küldetéshez. Érdemes Pluton / Hieraconon farmolni. Nekros + 1-2 Ember és gyorsan megvannak az izotopok és a cryotics is.
Megjött a rapier, elég durva lett, bár nem tetszik, mert semmi nem látni belőle olyan gyors....

-
Źşë'
addikt
nem tud valaki véletlen Warframe Sound pack letöltési linket? ami hangok vannak a játékban (gondolok itt elsősorban Lotus; Grineer hangokra), találtam egyet warframe fórumon de az valami gagyi utángyártott
-
MichaelSD
őstag
@Maxtreme: jó tipp, nem vagyok Loki szakértő, csak a spy küldetésekre használom.
@defede:
Ami fontos, hogy a 17-es update-tel sokkal kevesebb forma tervrajzot kapunk. Régen a csapból is forma esett, most már farmolni kell, ami nem gáz (T2ext, T2cap, T4Def vagy T4Int), de sok idő....1. Ezen lehet vitatkozni, melyik jobb vagy nem. Legtöbb frame jó valamire, de nem mindenre. Játékstílus kérdése. Vannak amiket macera kifarmolni, de nem tudom, hogy ez a drágább ár oka vagy sem. Sokan azért tolják sima frammel, mert nem szeretik a prime kinézetét. A prime framek nem sokkal erősebbek, ritkán múlik a küldetés a "primeságon".
2. Amit leírtál az a tökéletes frame. Ilyen formában nincs, de van ami közelít. Nézd meg a Rhinot, kb. tudja ami leírsz. Szerintem a kedvenc frame-je a játékosoknak. Menekülésre Charge vagy Stomp, Roar sebzést növel, Iron Skin pedig egy pajzsot ad, AOE-re van a Stomp. Egyszerű játszani vele, de ütős.
Vannak framek, amik szerintem alapok, vagy legalább is hosszútávon hiányozni fog, mert sok csapatba kérik / keresik. Persze minden frame-mel lehet jót játszani, és ha jól kimaxolod akkor mindegyik lehet jó. De ezek szerintem gyakran kellenek.
Köztelező:
Frost - Globe-ra maxolva - defense, intercetption küldetéseknél kötelező
Nova - Molecular Prime-ra maxolva - van normál és gyors verzió, mindkettőnél jóval kevesebb sebzés kell és robban az ellenfél, magával rántva társait. A gyorsnál gyorsabban mozognak, ezért gyorsabban lehet befejezni egy küldetés. Nagyon sok helyen hasznos.
Loki - invisibility-re maxolva - spy küldetésekhez elengedhetetlen
Nekros (vagy Hydroid) - famoláshoz
Trinity - csapat gyógyítás - gyakran kellJó ha van:
Vauban: AOE csapdái vannak, support frame, survivalban gyakran kell
Nyx - Interceptionre vagy survivelra a Chaos hasznos
Mirage - hosszú ideig vakít (stun), raidhez kell
Limbo - át tud menni a fénycsapdákon spy küldetésekben (nem használom, de sokan szeretik)Ajánlott:
Excalibur - Dracohoz Focus növeléséhez, bár ez változni fog (remélhetőleg)Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen széket vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KINGSTON FURY 16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mivel nincsenek ún. kasztok warframe-ek vannak amik teljesen különböznek/különbözhetnek egymástól. Kereskedni meg vagy a relay-en tudsz (ami elég macerás szvsz) vagy a dojóban a trading postnál (az utóbbihoz talán kell egy minimum mastery 2 és a mastery szint határozza meg, hogy hányszor tudsz kereskedni 1 nap) ajánlatokat meg a trading csatin tudsz könnyen találni árakat meg pl itt tudsz nézni:

: simogatós build.