Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Persze, de nem is volt szó ilyen aspektusról, minden tanfolyam drága, sőt... Én a kötelezőséget emeltem ki, ettől elkanyarodtunk kicsit az általános képzési árakhoz, meg hogy máshol is fizetni kell a vizsgáért, megújításért (egyik sem ugyanaz ugye...).
Amúgy két szakmabeli ismerősöm is került már e miatt kellemetlen helyzetbe, mert oké hogy a munkáltatók még itthon is viszonylag könnyen szórják a pénzt képzésre, de nem mindegy azért, hogy úgy jön a dolog, hogy van rá egy éves budget a csapatnak, és mindenki kedvére válogathat (jó esetben), vagy xy egyszer csak a kezét tördelve megjelenik, hogy főnök, az van hogy benéztem/elfelejtettem, és akkor most 5 napra el kellene mennem egy 600 ezres tanfolyamra
Persze nyilván le van írva, és az illetőknek kellett volna figyelnie, csak hát ettől még hülye helyzet, és más gyártóknál ilyet én még nem láttam (de biztos lehet találni még, nem állítom hogy a vmware az egyedüli, viszont abban biztos vagyok, hogy ritka jelenség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest