Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld #2696 üzenetére
A shell és a javas hulladék gui alapján nagyon úgy tűnik hogy egy deka Fujitsu nincs ebben. Persze ettől még HW oldalon lehet ez-az, hiszen ez egy connection blade kártya egy Fusi BX bladehez.
A fentin kívül arra is alapozom az elméletem, hogy az említett DVD küldős módszerrel kaptam én már 2-3 éves Fujitsu FC kártyához updatet, de az egy tökéletesen mezei Broacde logos DVD volt, a readme file-ok és egyéb rajta levő doksik alapján is teljesen általános Fabric OS változatok voltak rajta, a supported devices listákban meg Broacde "sajátmárkás" termékekkel, Fujitsuról vagy egyébről szó sem esett sehol. Na az ezen levő FOS-t nem egy Fujitsu FC blade switchre telepítettem, persze mentek is vele jól.
Ettől még tévedhetek, nehéz ezt kibogozni sajnos, pláne ilyen időtávlatban, meg ugye nem egy milliós darabszámban eladott termékről van szó. Abban bízok azért, hogy az eszköz nem fogja megenni azt ami nem jó neki
Ha meg mégis, az se baj, van 4db, egy próbát megér
A linket megnézem, köszi, ígéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest