Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A shell és a javas hulladék gui alapján nagyon úgy tűnik hogy egy deka Fujitsu nincs ebben. Persze ettől még HW oldalon lehet ez-az, hiszen ez egy connection blade kártya egy Fusi BX bladehez.
A fentin kívül arra is alapozom az elméletem, hogy az említett DVD küldős módszerrel kaptam én már 2-3 éves Fujitsu FC kártyához updatet, de az egy tökéletesen mezei Broacde logos DVD volt, a readme file-ok és egyéb rajta levő doksik alapján is teljesen általános Fabric OS változatok voltak rajta, a supported devices listákban meg Broacde "sajátmárkás" termékekkel, Fujitsuról vagy egyébről szó sem esett sehol. Na az ezen levő FOS-t nem egy Fujitsu FC blade switchre telepítettem, persze mentek is vele jól.
Ettől még tévedhetek, nehéz ezt kibogozni sajnos, pláne ilyen időtávlatban, meg ugye nem egy milliós darabszámban eladott termékről van szó. Abban bízok azért, hogy az eszköz nem fogja megenni azt ami nem jó neki
Ha meg mégis, az se baj, van 4db, egy próbát megér 
A linket megnézem, köszi, ígéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Robotporszívók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mobilinternet
- Videós, mozgóképes topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest