- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop-y
üzenetére
Próbáld meg a saját szavaiddal leírni tényleg, nem bántásból írom, de láthatóan nem értesz hozzá, így inkább ne is próbálj kitalálni rá rövidítéseket meg egyedi elnevezéseket

A delta file már kicsit érthető viszont: tehát volt egy virtuális gép, valamilyen vmware termék alatt, és ez az egész totál megsemmisült, vmdk-stul (virtuális disk), meg mindenestül, de valahogy megmaradt egy snapshot (delta) file?
Ha így van, akkor az kemény menet lesz. Nyilván van benne adat, kérdés hogy mennyi, és hogy közte van e ami kell, és az teljes egészében benne van e. Disk editorral bányásztam már ki ilyen vmdk delta file-ból cuccokat, egy sha256 kulcsra volt szükségem, tudtam hogy milyen adatok vannak előtte meg utána nagyjából, meg hogy hogy nézhet ki hexaban megközleítőleg, de kb 1 hétig pöcsöltem vele úgy, hogy minden este elbasztam rá 2-3 órát. Partíció vagy filerendszer nyilván nincs ebben a file-ban, szóval azt felejtsd is el hogy klasszikus disk recovery cuccokkal visszaállítasz belőle bármit is, hiszen egy raw massza az egész. Esetleg ha jól definiált formátumú file-okat keresel (jpeg, adatbázisfileok, stb...) akkor valamilyen erre specializált adatbányász cuccal lehet valamelyest automatizálni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Arc Raiders
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs