Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Sikerült másodjára !
Érzésre mintha a végén (utolsó 5-10%-on) kicsit lassabb lett volna, de ez csak érzésre, nem néztem ennyire az időt.
Ahogy néztem a végén a driver "átmigrálást" végzi.Találtam két PC World cikket a P2V-ről, amit nemrég linkeltetek:
VMware Converter 3.0, az ingyenes gépköltöztető - 2007 márc.
Paragon Go Virtual: belépő a virtuális világba - 2010 dec.
Ezeket átolvastam, ugyan a VMware Converter-es nagyon régi verzióról szól már; de a két cikk alapján képbe kerültem, hogy mi is történik itt a háttérben, és mi is okozhat problémát.
Mondjuk eléggé logikus, csak eddig nem gondoltam át így.
Idézet a 2. cikkből:
A Windowsok ugyanis nagyon rosszul tűrik, ha a fő hardverkomponenseket (alaplapi lapkakészlet és merevlemezvezérlő) csak úgy kicserélik alattuk.
A költöztető szoftvereknek meg kell hát oldaniuk azt a feladatot, hogy a virtuális lemezre másolt Windows hardverbeállításait annak indítása nélkül kicseréljék, azaz a virtuális gép Windowsába kívülről „befecskendezzék” a szükséges meghajtóprogramokat.Az első cikkben amit írnak, az alapján a CD-ről bootolt Converter jobb lenne:
A szoftver ingyenes változata nem képes nagyobb kötegelt konvertálásokra, és a gyorsabb, CD-ről bootolható „cold convertert” sem tartalmazza. Ez utóbbi jóval gyorsabban és biztosabban dolgozik, mint az éppen futó Windowst lementő változat.
Ebben azóta történt komolyabb változás ?A pendrive nagyon ki volt "számolva", 108MB szabad hely maradt a végén.

Most ki fogom próbálni, hogy tényleg jól működik-e.
VMware tools meg mindenképp kell, ha értelmes sebességgel/felbontással akarod utána használni a gépet.
De ugye nem lehet abból probléma, hogy mivel nem állítottam be a Converterben, ezért utólag fogom feltenni ?
Mit kellene kipróbálni, hogy 100%-ig biztos legyek benne hogy jól megy a virtualizált rendszer ?
Bár a lényeg az, hogy ez a le és feltöltési dolog működjön; ehhez a hálózat biztosan kell.
Meg lehet használ pár hálózati szolgáltatást is.
Illetve volt egy olyan is benne, hogy a letöltést "DEV/0-ba" (Lehet nem jól írom, régen volt már - a lényeg az hogy amit letölt azt a semmibe töltse le.)
Vagyis ne mentsen le semmit; csak a letöltési adatforgalmat növelje.
Linux alatt ezt egyszerűbb volt megoldani, XP alatt valami külön program kellett, amit integrálni is kellett; nem teljesen egyszerűen. És az is lehet, hogy szolgáltatásként működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- FOTÓS beárazás
- Kutya topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest