Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Ma a kérdések világnapja van nálam.... Itthon úgy néz ki a hálózat hogy Internet-->Router-->Virtual WS08. Na most azt hogyan tudom megoldani, hogy a guest oprendszeren az alapértelmezett átjáró maga a szerver legyen? DHCP-ben adtam hozzá egy router-t a szerver ip címére konfigolva. Ez szép és jó, gondoltam így nem működik, meg kellene osztani a netet a kliensek felé, mentem mendegéltem a hálózati kapcsolatok-->adapterek-->sharing felé, viszont akkor rögtön el van szexuálva az ip cím kiosztás.
Gondoltam adok hozzá még1 virtuális hálókártyát, és itt le is blokkolt az agyam.....Nem tudom merre innentől.... Ez nem az én napom

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest