Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Simba86
üzenetére
A magam részéről anno néztem a vmware player-t, meg a virtualbox-ot, és a box folyton lefagyott, nem nagyon akart működni, egy egyszerű ubuntu-t nem sikerült stabilan életre keltenem alatta. Most próbáltam újra, mondom hátha azóta javítottak dolgokat, de nem. Újra lepattantam róla. És ahogy elnézem az aktivitást, ilyen vagy olyan formában mindenki szembesül vele. A vbox olyasmi, mint a viccbeli "valami van, de nem az igazi".
Ami téged illet, ha windows alatt vagy, a vmware player-t tudom javasolni másik lehetőségnek. Igaz, céges dolgokra az nem free. Van még linux alatt a qemu, az free. Meg keress rá a proxmox-ra, az egyben változtatja a gépet egy VM környezetté, ha amúgy az OS nem kell neked azon a vason másra.
Az xpenology-ról így hirtelen még sosem hallottam. Fogalmam sincs, van-e rá guest támogatás.
Visszanyerni az adataidat tipikusan rendszergazda dolog. Adatmentést visszaállítani. Ugye betartottad a stabil gyakorlat kötelező szabályait, mielőtt nekiestél telepítgetni?
Türelem az van bőven. De többet segíteni sajnos nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motoros topic
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Trollok komolyan
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest