Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Értem, köszi szépen! És ha pl. készítek hármat bizonyos idő elteltével, majd a középsőt törlöm, attól a másik kettő használható marad?
Doky586:
"Tehát pont nem úgy megy alapértelmezés szerint ahogy elvárnád."
Köszönöm! Hát az pech!

Az internetet látnia kellene, mert a Windows frissítéséhez elengedhetetlen. Valamint tegnap telepítettem bele egy promós programot, aminek az aktiválásához kell a net. Az viszont hasznos volna néha, ha a gazdagépet nem látná. Hogyan lehet elhitetni vele, hogy nincs hálókártya?
Más:
1. Hogyan kell beállítani, hogy a valódi hardvert rendesen lássa?
2. Hogyan kell beállítani, hogy úgy lássa, más processzor és VGA van benne? (Mivel pár program nem csípi a W10-et, de a W8-cal rendesen fut, ugyanakkor a 8. generációs procit már valamiért nem támogatja a W8, és sajnos a VGA-val is ugyanígy jártam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest