- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Értem, köszi szépen! És ha pl. készítek hármat bizonyos idő elteltével, majd a középsőt törlöm, attól a másik kettő használható marad?
Doky586:
"Tehát pont nem úgy megy alapértelmezés szerint ahogy elvárnád."
Köszönöm! Hát az pech!

Az internetet látnia kellene, mert a Windows frissítéséhez elengedhetetlen. Valamint tegnap telepítettem bele egy promós programot, aminek az aktiválásához kell a net. Az viszont hasznos volna néha, ha a gazdagépet nem látná. Hogyan lehet elhitetni vele, hogy nincs hálókártya?
Más:
1. Hogyan kell beállítani, hogy a valódi hardvert rendesen lássa?
2. Hogyan kell beállítani, hogy úgy lássa, más processzor és VGA van benne? (Mivel pár program nem csípi a W10-et, de a W8-cal rendesen fut, ugyanakkor a 8. generációs procit már valamiért nem támogatja a W8, és sajnos a VGA-val is ugyanígy jártam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Raspberry Pi
- Nintendo Switch 2
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest