- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
A Windows és a víruskereső rendben van, a naprakész magas szintű szakértelem már nem annyira, azt az első kettővel pótlom. A józan ésszel sem szokott gond lenni.

Mit és hogyan kell beállítani, hogy a virtuális gépem ne legyen a hálózatom része? Ha alapértelmezett beállításon nem az, akkor rendben van, mert nem állítgattam át össze-vissza.
Syl:
Nem akarok vadulni, csak érdekel a téma.
Kíváncsi vagyok, mire tudnám használni. Pl. a nagyobb Windows-frissítéseket először abban próbálgatnám, mielőtt élesben a gépre eresztem, hogy nem kaszál-e el valamit, ami fontos nekem.A snapshot az eredeti állapotot állítja vissza?
Köszönöm mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Parkside szerszám kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Napelem
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Kíváncsi vagyok, mire tudnám használni. Pl. a nagyobb Windows-frissítéseket először abban próbálgatnám, mielőtt élesben a gépre eresztem, hogy nem kaszál-e el valamit, ami fontos nekem.