Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Bocsi a dupláért, lejárt a szerkesztési idő.
A parancssoros megoldás nem oldotta meg, próbáltam a Total Commander parancssorából(rendszergazdaként természetesen), illetve a rendes parancssorból. Viszont miután nem sikerült, megpróbáltam, csak úgy kíváncsiságból, betallózni a beállítások/kiterjesztők-nél, ahogy az előbb, és lőn világosság települt. Ugye csak annyi volt az eltérés az előbbihez képest, hogy bemásoltam az Extension Pack-ot a VBox mappájába, ahogy írtad és onnan tallóztam be az állományt. Érdekes ez a dolog, eddig akárhonnan hajlandó volt települni, és a másik gépen most is bárhonnan tudom telepíteni.
Na mindegy, a franc se érti már, hogy mi van ezzel. De a lényeg, hogy sikerült, szóval köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest