- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Bocsi a dupláért, lejárt a szerkesztési idő.
A parancssoros megoldás nem oldotta meg, próbáltam a Total Commander parancssorából(rendszergazdaként természetesen), illetve a rendes parancssorból. Viszont miután nem sikerült, megpróbáltam, csak úgy kíváncsiságból, betallózni a beállítások/kiterjesztők-nél, ahogy az előbb, és lőn világosság települt. Ugye csak annyi volt az eltérés az előbbihez képest, hogy bemásoltam az Extension Pack-ot a VBox mappájába, ahogy írtad és onnan tallóztam be az állományt. Érdekes ez a dolog, eddig akárhonnan hajlandó volt települni, és a másik gépen most is bárhonnan tudom telepíteni.
Na mindegy, a franc se érti már, hogy mi van ezzel. De a lényeg, hogy sikerült, szóval köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest