Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sharpapa

senior tag

válasz Orsyka #5325 üzenetére

A kommentek írója sem 100as itt-ott. Néhol ugyanolyan szánalmas mint a beírók.

Tücsök és a hangya esete.
    Hangya nyár végétől elkezdi gyűjtögetni nehéz munkával a téli elemózsiát, a tücsök meg tojik az egészre, muzsikál éjjel, nappal. A hangya többször figyelmezteti, de a tücsök csak muzsikál, muzsikál.
    Beköszönt a tél, kopogtatnak a hangya ajtaján. Persze a tücsök volt.
    -Nézd hangya barátom, én a muzsikálásból annyi pénzt kerestem, hogy télire elmegyek egy világkörüli utazásra, mire itt a tavasz, én is megjövök.
    Hangya kérdi: Mondd tücsök, ez az utazás érinti majd Párizst is?
    -Hát persze.
    -Van ott egy ismerősöm, LaFontain-nek hívják, keresd már meg légyszi, és mondd meg neki, hogy kapja be!

Orvosnál:
    - A pulzusa normális.
    - Doktor úr, nézze meg a bal kezemen. A jobb kezem protézis.

Vasárnap délelőtt a templomban Istentiszteletet tartottak. A 2000-es létszámú gyülekezet meglepődve tekintett két váratlanul betoppanó vendégre.
    Mindketten felöltözve talpig feketébe és mindegyiknél egy automata géppisztoly.
    Egyik így kiált:
    „Bárki, aki úgy gondolja, hogy megéri Krisztusért hogy egy golyót kapni, maradjon ülve."
    Az énekkar azonnal kirohant...
    Az előljárók közül is megfutamodtak...
    És a nagyobb része a jelenlévőknek is elment....
    A 2000 hívő emberből csak 20-an maradtak.
    Az egyik fegyveres férfi ezután körülnézett, és a lelkészre tekintve ezt mondta:
    “Jól van tiszteletes, megszabadítottalak a képmutatóktól. Most már kezdheted a prédikálást. További szép napot!"

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés