- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
I02S3F
addikt
válasz philoxenia #15296 üzenetére
"Kész van főnök, csak még be kell fejezni! "
-
őstag
válasz joghurt #15290 üzenetére
Én letudnám, de nem tiltom, hadd csinálja. Még mindig jobb, mint amivel a hat éves fiam fáraszt:
Móricka és a nagymamája elmennek sétálni a parkban.
Móricka megkérdezi:
-Nagyi találtam 20 forintot a földön felvehetem?
-Nem Móricka mert ami a földön van az mind szemét.
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi:
-Nagyi találtam 50 forintot a földön felvehetem?
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi a nagymamáját:
-Nagyi találtam 100 forintot felvehetem?
Mennek tovább és a nagymama megbotlik egy botban és kéri Mórickát hogy segítsen neki felállni, de Móricka ezt mondja:
-Nagyi nem te mondtad hogy ami a földön van az mind szemét?
-
sztanozs
veterán
válasz wolfman #15289 üzenetére
Az baj, ha a te hozzászólásodon nagyobbat vidultam, mint az övén?
Ha sokan megyünk valahová, akkor mindig az utolsóra kell várni...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
válasz philoxenia #15293 üzenetére
De rég láttam ezt a reklámot Kis nosztalgia
Általában onnan kések el, ahova nem érek oda időben...
But who is watching the guardians?
-
válasz joghurt #15290 üzenetére
Olvasd el a Nick nevét és rájöhetsz, mit miért csinál
Iván Ivanovics szombat reggel odahívja Ivánkát, a kisfiát és odaad neki 1 Rubelt.
- Ivánka, menj le az újságoshoz és hozz nekem egy Pravdát, anyádnak egy Russzkaja Gazjétát, magadnak pedig egy Pionyirszkaja Gazjétát.
- Nekem ne hozz újságot, én majd meghallgatom a híreket a rádióból - kiabál az anyja a konyhából.
- Jól van - feleli Iván Ivanovics - kisfiam, akkor hozzál nekem egy Pravdát, magadnak egy Pionyirszkaja Gazjetát, anyád pedig majd törölje ki a seggét a rádióval.[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
válasz wolfman #15289 üzenetére
Szerintem vele akarják ránk tukmálni a prémium PH! tagságot, amivel le lehet tiltani egyes felhasználókat.
Zárboltba bemegy egy fickó.
- Kérek szépen egy Tuto lakatot!
- Sajnálom uram, de nincs.
- Akkor egy Elzettet!
- Sajnos az sincs.
- Akkor egy számzárasat!
- Nincs.
- És a modern, digitális záras?
- Olyan sincs.
- Ne haragudjon már, ha megkérdezem, de ha semmilyen nincs, akkor miért vannak nyitva?!
- Nem tudunk bezárni...A tej élet, erő, egészség.
-
wolfman
veterán
válasz Cartevo #15284 üzenetére
Te úgy meséled a vicceket, hogy az vagy nem is az, vagy a napi rutinod közben eszedbe jut egy régi jó poén, csak nem tudod feleleveníteni a vicc 90%-át már, vagy azt igen, csak a poént nem, de belső égetést érzel, hogy mégis ezeket meg akard osztani másokkal.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Cartevo
őstag
válasz philoxenia #15287 üzenetére
-Mi kell a fogatlannak a Mekiben?
-Shake és astal. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Cartevo #15284 üzenetére
Egy magyar rendőrtábornok - hivatalos küldöttség élén - beszédet tart Törökországban.
Senki sem tapsol.
A következő szónok - egy török tiszt - óriási tetszést arat, a tábornok is kénytelen tapsolni.
Az egyik kísérő odasúgja neki :
- Tábornok úr, önnek nem kell tapsolnia!
Ez az ön beszédének a török fordítása. [link]
video- Miért teszi a szőke nő a gyerekét a szekrény tetejére?
- Mert amikor éjjel az ágyról leesett, azt nem hallotta meg.[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
bandiras2
senior tag
-
SOAD19
addikt
Ősi kínai mondás:
Amikor egy szúnyog rászáll a golyóidra, rájössz, hogy az erőszak nem megoldás. -
Cartevo
őstag
Kassán beszédet tart a magyar főrendőr. Mindenki tapsol, majd szlovákul szónokolnak. Megint mindenki tapsol, mikor 1 szlovák odaszól emberünknek, hogy ez csak a fordítás.
-Rendőr bácsi, találtunk 1 alvó madarat.
Felnéz az égre: -Hol? -
Anyuka megy be a nőgyógyász rendelőjébe a kisfiával. A doktorbácsi
kiküldené a gyereket, de Anyuka kéri, hadd maradjon.
Szép meztelen Anyuka felfekszik az ágyra, doktorbácsi nekiáll csöcsörészni
és odaszól a kisfiúnak.
- Na mit csinál a doktorbácsi?
- Mammográfiai vizsgálat zajlik a nőbeteg emlőin.
Könyékig benyúl Anyuciba.
- Most mit csinálok?
- Manuális méhszájvizsgálatot.
- Ez igen. Az orvos előveszi a férfiasságát, és... És most?
- Most tetszik elkapni azt a trippert, ami miatt jöttünk....'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bandiras2
senior tag
A mai napon kapcsolatba léptem a legbelsőbb önmagammal, és a következőre jöttem rá:
Soha többé nem veszek olcsó WC papírt.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Cartevo
őstag
2 (massz)őr beszélget:
-Putyin miért van még hivatalban?-Cárallűr.
-És Nyugat-Ázsiát miért hívják Európának?
-Mért ne?
Romák beszélgetnek:
-Zsiga, tudod-e, miért olyanok a diákok, mint a drogosok?
-Nem, mert az egyik nem voltam.
-Az anyag hajtja őket. -
pontazire
csendes tag
Nagyon régen, fiatalként még csóró voltam. De most, sok-sok év kemény munkája után, már nem vagyok fiatal...
-
– Hogy hívják a COVID korlátozás ellenes vallási vezetőt?
– ???
– Nyissámán!Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-Hogy hívják a legrégebbi Vodafone ügyfeleket?
.
.
.
-Óvodások!Live-Die-Respawn
-
hcs57
addikt
Egy kisvárosban az öreg pap belefáradt, hogy a hívei gyónáskor mindig arról beszélnek, hogy megcsalták a párjukat.A vasárnapi mise után így szól a gyülekezethez: - Elegem van belőle, hogy mindenki azt gyónja, hogy megcsaltam ezt, vagy azt. Kérlek benneteket, hogy ezután csak annyit mondjatok: "megbotlottam"Egy év múlva az öreg pap nyugdíjba megy, és jön helyette egy fiatal pap. Ám az idős pap elfelejti megemlíteni neki, hogy mit jelent a "megbotlás".A fiatal pap az első vasárnap után, a gyóntatás végeztével felkeresi a polgármestert:- Polgármester úr, valamit tenni kellene a városban a járdákkal, mert a hívem arról panaszkodnak, hogy állandóan megbotlanak.A polgármester hallva ezt, hátra dől a székében, és hahotázni kezd.- De kérem, - szól a pap - mi ezen olyan mulatságos, hiszen az Ön felesége is kétszer botlott meg a múlt héten!
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
"A LinkeId egy fordított Tinder: Jó csajok írnak rá szemüveges kockákra, akik le sem tojják őket."
A tej élet, erő, egészség.
-
mephi666
nagyúr
válasz Eastman #15272 üzenetére
Én előbb egy reklámot láttam, valami pletykalapot hirdettek... Balázs Klári magyarázott, hogy Gyuri elkotyogott valami nagy titkot... ja, mert nem bírta Kordában tartani
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Eastman
addikt
Nézem a teniszt, így szól a kommentátor:
- Mélyre kellett nyúlnia Nadalnak.Oké.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
mephi666
nagyúr
-
Cartevo
őstag
válasz mephi666 #15264 üzenetére
Csak 1 is értékelhetőbb, mintha CtrlC CtrlV a szerző.
pl minden vicc feljavítható 1 csettintéssel a közepén.Meghívják ide Merkelt, de nem jön el. Tényleg nincs itt, de legalább megüzeni az okát:
-Útközben visszafordultunk, mert úgy tűnt, hogy elmarad minden, mert mindenki visszajött.
-Ja, bocs, nem írtuk meg, hogy ne egyirányú utcán gyere.-Felvillan, majd levillan, mi az?
-Nem tudom, de fura lehet. -
mephi666
nagyúr
válasz Cartevo #15263 üzenetére
humoristaként azért ne próbálkozz ...habár valami jó előadással "gallásan" el lehetne tán adni
on:
téves az elmélet, miszerint denevérről terjedt át a koronavírus emberre... csak valami hülyegyerek megnézte a pókembert és utána koronás keresztespókkal maratta meg magát"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cartevo
őstag
válasz macilaci78 #15260 üzenetére
Én sem értem, miért kell szelektálni.
-Mit mond a helyettes buszsofőr?
-Az ajtók jobboldalt nyílnak.-Miért etet a kezdő horgász?
-Nagy halat akar fogni.Amerikában szabad zenélni a temetésen.
Néha a Highway to hellt kérik. -
Miért nem lehet a Lánchídon biciklizni?
Mert nincs rajta pedál.Miért nem lehet a Margit-hídon biciklizni?
Azon mégpedállánc sincs!But who is watching the guardians?
-
nagyúr
Nem az ízlésével nem egyezik, hanem a viccről alkotott fogalmával. Ahogy az enyémmel sem.
Bár, ha a trollkodást is viccnek tekintjük...A székely begipszelt kézzel horgászik. Arra megy egy ember, s megkérdezi:
- Harapnak a halak?
- Dehogy! - mondja a székely. - Csak elestem. -
macilaci78
nagyúr
-
Cartevo
őstag
Hogy várják a vajdát az operabálban?
Kivételes tisztelettel.Rájöttem, miért nem Euro a pénzünk.
Mert vezetőink a Forintot szeretik. -
Sirpi
senior tag
Kerestem jó angol fordítást a csokoládé szóra. Sokáig nem találtam, de aztán csaklett.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Cartevo #15254 üzenetére
A cowboy beül a vadnyugati csehóba. Mellényzsebéből kivesz egy tízcentis kis cowboyt és kiteszi az asztalra. Majd rendel.
- Hé Jimmy! - kurjant oda a kicsinek - Emlékszel még a Texasi vonatrablásra?
- Az volt aztán a jó muri! Micsoda lövöldözés volt! - lelkendezik a kicsi.
- Aztán, Jimmy! Emlékszel-e még, hogy raboltuk ki a Denveri bankot?
- Azok voltak ám a szép idők! Látni se lehetett a puskagolyóktól!
- Te Jimmy! Emlékszel, amikor szidtad az indián varázsló anyját?[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Cartevo
őstag
válasz philoxenia #15253 üzenetére
Mindig van lentebb: Akik a sört vagy a bort szeretik, azok közül sokan fogalmaznak úgy, hogy sörös vagy boros vagyok. A csapos is elmondhatja ezt, ha ráfröccsennek ezen italok.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Cartevo #15252 üzenetére
két jegesmedve zoknit hegeszt a Himalája tetején. Egyszer csak elrepül a fejük fölött egy ló... Felnéznek, hegesztenek tovább. Tíz perc múlva elrepül egy másik. Még tíz perc, egy harmadik. Megszólal az egyk_
- Az anyám ... meg, ha nincs erre egy lófészek!Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Fernet
senior tag
Egy barátom kért kölcsön 1kg kenyeret, de másnap mosogatószert hozott helyette.
Megtanultam: Kölcsön kenyér, vissza JAR. -
senior tag
Kérdés: Minimum mennyi pénzt szedett össze a nyuszika és a medve?
A tanár nincs megelégedve az elsősök szellemi színvonalával, ezért gúnyosan így szól hozzájuk:
- Kérem, aki idiótának érzi magát, az álljon fel!
Nagy csend, mindenki ülve marad. Egyszer csak egy fiatalember óvatosan feláll.
- Nos, maga úgy gondolja, hogy rászolgált az idióta elnevezésre? - kérdi a tanár gúnyosan.
- Az igazat megvallva nem, de nem bírtam nézni, hogy a tanár úr egyedül álldogál.essexboy
-
Ül a nyúl az erdőben egy farönkön, kisvártatva megjelenik egy farkas csapat... Nyúl:
- Sziasztok! Van köztetek bátor?
Összenéznek a farkasok.
- Nincs.
- Akkor rakjatok le fejenként egy 50-est, utána huzzatok el!
Jattolnak a vadak, majd távoznak.
- Menjünk vissza a pénzünkért! Mondják többen is. Visszamennek.
Újra dörren a kérdés.
- Van köztetek bátor?
- Még mindig nincs. Jött a válasz.
- Akkor fejenként egy 50-est és húzzatok el innen!
Ismét fizetnek, azután távoznak.
- Nehogymár a nyúl lehúzzon bennünket! Menjünk vissza a lóvéért!
Harmadjára is jön a kérdés.
- Na, van már köztetek bátor?
Öten kilépnek.
- Mi vagyunk a bátrak!
Medve a bokorból:
- A bátrak egy 100-ast, a többiek egy 50-est, azután húzzatok el!'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
I02S3F
addikt
válasz macilaci78 #15247 üzenetére
Nekem meg nem jött vissza :)
-
macilaci78
nagyúr
Kalapácsvetésben van valakinek tapasztalata? Nekem egy se kelt ki.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bandiras2
senior tag
Beront a külügy miniszter az amerikai elnökhöz.
- Uram! agy baj van! A szovjetek leszálltak a holdra, ráadásul nekiálltak vörös festéket szétteríteni! Mit csináljunk?
-Hmmm.... Hagyjátok őket dolgozni.
-De uram!
-Azért közben készítsetek fel egy holdrakétát.
Kicsit később.
-Uram a szovjetek már a hold felét bevörösítették! cselekednünk kell! készen áll a rakéta! Parancsra várunk.
-Hagyjátok őket békén dolgozni.
-De uram!
-Nyugi, van egy tervem.
Még egy kicsit később.
-Na elnök úr, vörös az egész hold, hirdeti a szovjetek dicsőségét. Nagyon szeretném hallani azt a tervet.
-Van fehér festékünk?
-Hááát, van.
-Na akkor pakoljátok be, szálljatok fel, és írjátok rá hogy ALWAYS COCA COLA.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
A pápa elhatározza, hogy inkognitóban bemegy Rómába. Beül a sötétített ablakú limuzinba, és megmondja a sofőrnek, hogy irány a város! A sofőr azonban baromira be van rezelve, mert még sosem vitte a pápát egyedül, mindig testőrök sorfala kísérte, és nagyon izgul, nehogy valami történjen, ezért csigalassúsággal vánszorognak.
A pápa rászól, hogy hajtson gyorsabban, de a sofőr 40-nél nem hajlandó gyorsabban menni. A papa megelégeli, és azt mondja:
- Cseréljünk helyet, majd én megmutatom, hogy kell vezetni!
Megtörténik a csere, a pápa padlóig nyomja a gázt. Persze egyből kiszúrja őket egy rendőrautó, és leinti őket. Kipattan az egyik rendőr, odalép a vezető felőli ablakhoz, amelyik hangtalanul letekeredik. A rendőr meglátja a pápát, azután falfehéren elnézést rebeg, és visszarohan a rendőrautóhoz. A társa dühösen kérdi:
- Mi van, miért nem büntetted meg, hülye vagy?
- Te, én nem mertem, olyan fontos személyiség ült abban a kocsiban...
- Csak nem a polgármester? Hát pedig arra igazán ráférne, elég mostohán bánik velünk!
- Nem, nem, sokkal fontosabb személy...
- Csak nem valamelyik korrupt miniszter?
- Nem, nem, fontosabb...
- A miniszterelnök?
- Nem, nem...
- Hát akkor ki a franc, nyögd már ki végre!
- Azt nem tudom, de maga a pápa a sofőrje...'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #15243 üzenetére
Egy házaspár lakásába éjszaka egy betörő mászik be. Mikor felfedezik, odaugrik a feleséghez és egy kést nyom a torkához, majd felkiált:
- Hogy hívnak? Szeretem tudni az áldozataim nevét!
- Elizabeth - mondja az asszony remegő hangon.
- Ó, az anyámat is Elizabethnek hívják! - mondja a rabló. - Nem tudok megölni valakit, aki rá emlékeztet!
Majd odaugrik a férjhez:
- Na, és téged hogy hívnak?
A férj remegő hangon szól:
- Az én nevem Philip, de a barátaim csak Elizabethnek szólítanak...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
macilaci78
nagyúr
Ha az aláírásomba rakok egy viccet, akkor minden hozzászólásom on topik lesz itt?
Amúgy "jelentés" gombbal jelezheted a moderátorok felé.joghurt: Sheldon Coopernek is nehéz élete volt.
A kőműves malterral fedi el a hibákat, a cukrász mázzal, az orvos földdel.
-
nagyúr
válasz PhoenixK #15240 üzenetére
Férfi az urológusnál:
- Doktor úr, kérem, heréljen ki!
- De...
- Ne kérdezzen semmit, kérem, heréljen ki!
- Dehát... Jól meggondolta?
- Igen, higgye el, doktor úr, átgondoltam, és mindenképpen szeretném, ha kiherélne.
- Na jó...
A műtét után az orvos kérdezi az ébredező beteget:
- Most már elmondja, hogy miért kérte ezt a radikális beavatkozást?
- Tudja, doktor úr, vagy egy csodálatos menyasszonyom, aki zsidó. Meg szeretném kérni a kezét, és, hogy örömet szerezzek neki, úgy gondoltam, hogy meglepem azzal, hogy...
- Hogy körülmetélteti magát?!?
- Igen, doktor úr, ez a pontos kifejezés!!![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz joghurt #15239 üzenetére
Windows, problems? --> reboot
Linux, problems? --> be root --> Install CD?Na de egy viccet le is porolok:
Egy férfi az orvosnak:
- Doktor úr, arra gondoltam, hogy sterilizáltatni kellene magam.
- De uram, ez nagyon súlyos döntés. Megkérdezte erről a feleségét és a gyerekeit?
- Igen, 16:3 arányban helyeslik."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
-
Cartevo
őstag
válasz macilaci78 #15235 üzenetére
Nem tilos a kritika, csak így korrekt, ha viccet is írnak hozzá. Amúgy abszurd akart lenni:
A falu rendőre üzente ezt a viccet: Van 1 fotóm az UFO magazin főszerkesztőjéről.
-
- Mi a különbség a szappan és a majom között?
- Ha vízbe dobod, a szappan habzik és elsüllyed, a majom viszont habozás nélkül kiúszik.A tej élet, erő, egészség.
-
válasz macilaci78 #15235 üzenetére
Végre vicces a vicc!!!!!444!!!4444!!!
Végre gazdag vagyok!
Ezüst a hajam...
Arany az erem...
Kövek a vesémben...
Cukor a véremben...
Ólom a lábamban...
Platina a csípőmben...
Mész és vas az artériámban... és
Kimeríthetetlen forrása vagyok a nemesgázoknak!tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Krogoth
senior tag
Hogy ismerte meg John Lennon a feleségét?
Yoko volt jó helyen. -
veterán
válasz philoxenia #15228 üzenetére
Mit csinál egy RedBull, ha a KFC-ben dolgozik?
(Csirke)száááárnyakat ad.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
sztanozs
veterán
válasz philoxenia #15228 üzenetére
- persze, egyből repül a kukába
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Cartevo
őstag
Remélem, a Red Bull tényleg szárnyakat ad.
Madarat lehetne velem fogatni.
-
Cartevo
őstag
-A medencében leveheted a maszkot.
-Tudom, de hasonlítok a Merkelre. -
hzsolee
őstag
válasz BlackmMmDog #15217 üzenetére
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában,
csendesen,
gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban,
mint az utasai.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz csabulaxi #15213 üzenetére
A nagypapám nemrég hunyt el. Úgy ment el, ahogy minden férfi szeretne: szex közben. Nagymamám zokogva mesélte, hogy vasárnap reggel nekiálltak a dolognak, mert nagypapának mindig a templomtorony harangja segített ritmust tartani. Máig élne szegény, ha nem jött volna arra az a Family Frost!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Cartevo #15214 üzenetére
Ebben a rohanó világban, aki sem viccek olvasására, sem az írására nem szán időt, annak javaslom a másik topikot.
- Mi az abszolút lehetetlen?
- Hímvesszőből kosarat fonni!
- És ha mégis sikerül?
- Akkor lesz egy f@sz@ kosarad!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
csabulaxi
senior tag
válasz Cartevo #15212 üzenetére
Hú klasszikus 100 éves viccet ilyen szarul leírva még nem láttam.
Pár másodperc és a google kiadja a rendes viccet aminek van értelme és humoros is."Pistikéék vacsoráznak és P. megkérdezi az apját:
- Apu, mi az a bordélyház?
Apjában megáll az ütő, gondolkozik, majd végül így válaszol:
- Az egy olyan hely, ahol pénzért szeretetet lehet kapni.
Pistike másnap el is megy a bordélyházba, ahol a madam fogadja...
- Csókolom, apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni!
A madam egy kicsit meglepődik, de mivel elküldeni nem akarja ad neki palacsintát, amit Pistike meg is eszik.
Este újra együtt a család, vacsoráznak.
- Képzeld apu, voltam bordélyházban.
- És? - kérdi az apja rémülten.
- Hát, hárommal elbírtam, a negyediket meg szétteríttem és kinyaltam.""A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Cartevo
őstag
Móriczka bemegy a bordélyházba, de kiküldik, mert még gyerek. Nem tágít, makacskodik, de ehet palacsintát, amitől lenyugszik, és távozik. Kint észreveszi a tanára és ráförmed: -Itt meg mit műveltél? -Szopást és nyalást.
-
Én is csatlakozom az avatar-tematikus vonalhoz:
Alkoholellenes előadást tartanak egy kisvárosban, ahol az alkohol káros, romboló hatását magyarázza az előadó. Beszél a tönkrement májakról, a szerencsétlen családokról. Nagy hatású beszédét a következő fellengzős szavakkal fejezi be:
– És higgyék el, tisztelt hallgatóim, sohasem lesz boldog az az ország, ahol pálinkát értékesítenek!
A gyér taps között egyszer csak megszólal egy hang:
– Ez így igaz! Bárcsak ingyen osztogatnák!Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-
nagyúr
válasz philoxenia #15206 üzenetére
Csatlakozom az avatar-tematikus vonalhoz:
Egy fiatal, csinos hölgy ül az állatorvosi rendelőben, és egy westie-t simogat az ölében. Odamegy hozzá egy férfi:
– Szívesen lennék a kutyája helyében!
– Igen? Épp heréltetni viszem..."Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
-
macilaci78
nagyúr
Megéheztem, úgyhogy kimegyek a konyhába és számba veszem a lehetőségeket.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz I02S3F #15203 üzenetére
A sárkány egy gyönyörű királylányt tart fogva a kastélyában. Tudja ezt a királyfi, és mivel nagyon meg akarja kapni a gyönyörű lányt, elhatározza, hogy elmegy a sárkányhoz. Oda is ér a palotához, a sárkány épp nincs otthon. Gondolja itt a remek alkalom, és felmegy a királylányhoz. Fél óra múlva hirtelen valaki kopog az ajtón.
- Ez a sárkány! - mondja a királylány. - Ha itt talál, megesz!
- Ne félj kedvesem, itt áll a lovam az ablak alatt kiugron és hazavágtatok! - mondja a királyfi.
Úgy is tesz, a királylány meg kinyitja az ajtót, de nem a sárkány az, hanem a királyfi lova. Azt mondja a királylánynak:
- Te, mondd már meg a királyfinak, hogy ha nem jön öt percen belül, én elmegyek.
(A királyfi meg persze hiába ugrott ki az ablakon, nem várta ott a lova, így jól összetörte magát.)
Két hét múlva felépül a királyfi, és újra meglátogatja a királylányt. Megint minden megtörténik, aztán kopogtatnak.
- Királyfi ez tuti, hogy a sárkány, menekülj! - mondja a lány.
- Most hoztam magammal ejtőernyőt, kiugrom az ablakon, itt áll a lovam és hazavágtatok.
A királylány kinyitja az ajtót, ott áll a ló:
- Te királylány, mondd meg a gazdámnak, hogy nálam hagyta az ejtőernyőjét, és elvitte a nyergemet - mondja.
(A királyfi persze megint jól összetöri magát.)
Újabb két hét múlva megint jön a királyfi, megint minden megtörténik, amikor kopogtatnak.
- Ez már biztos hogy a sárkány, ha itt talál megesz! - mondja a királylány.
- Sose félj kedvesem, hoztam magammal egy propelleres gatyát, kiugrom és hazarepülök! - mondja a fiú, és úgy is tesz.
A lány kinyitja az ajtót, ott áll a sárkány:
- Királylány, itt ember járt! - mondja.
- Dehogy... miből gondolod? - kérdezi a lány.
- Na, akkor mégis kié az a propelleres gatya ott a széken?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
A sportolót beviszik a kórházba. A nővér kiveszi a lázmérőt, és odaadja az orvosnak.
- Mennyi a lázam doki?
- 39.9 fok.
- Az sok?
- Nagyon.
- És mennyi a világcsúcs?But who is watching the guardians?
-
bandiras2
senior tag
válasz I02S3F #15203 üzenetére
- Süsü! Te ittál!
- Jaj dehogy királyfi! Méghogy én?
- Na akkor lehelj rám...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
I02S3F
addikt
Varázsgombáról varázsgombától!
Hülyegyerek megy az erdőben, talál egy gombát, csodálkozva mondja:
-Jééé gomba!
Megy hogy leszedi és megeszi, de a gomba megszólal:
-Állj! Én egy csodatévő gomba vagyok, ha nem szedsz le, teljesítem három kívánságod.
-Jó, jó, akkor...(gondolkozás hosszan), legyek a világ legokosabb embere.
Puff
-Ez beszarás...
Trotty
-Jajj, de hülye vagyok!
-Jééé, gomba...philoxenia - Mondj egy sárkányos viccet! :)
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mogyesz #15201 üzenetére
Amúgy se mindegy, hogy kilöknek, vagy kidobnak a vonatból, de a poén akkor is jó....
Főnök és titkárnő szeretkeznek.
- Főnök! Bent van már???
-Igen!
-Hú de hatalmas!!!!Egy New York-i kutatóorvos több ízben sikerrel alkalmazta saját fejlesztésű módszerét laboratóriumi körülmények között élet előállítására.
Aztán a felesége rájött..Tűzoltóságnál bejelentés érkezik.
- Segítsenek ég a házam!
- Lelocsolta vízzel?
- Igen, de még mindig ég.
- Sajnálom, mást mi sem tudunk tenni.Megy az alkoholista, a dohányos és a buzi az orvoshoz.
Behívja először az alkoholistát, az 10 perc múlva sápadt képpel jön ki:
-Azt mondta az orvos, hogy még egy korty és azonnal meghalok!
Bemegy a dohányos, ő is sápadt arccal jön ki:
-Még egy csikk és halott vagyok!
A melegnél is ugyanez a helyzet:
-Még egy dugás és halott vagyok!
Mennek hazafelé szomorúan, elmennek egy kocsma előtt, az alkoholista megszólal:
-Én nem bírom tovább! Muszáj innom, nem érdekel semmi!
Bemegy iszik egyet, kijön, de már a küszöbnél összeesik, és meghal.
Megy tovább a dohányos és a meleg, egyszercsak a dohányos elkezd nagyon nézni egy még égő csikket. Megszólal a buzi:
-Nehogy felvedd, mert mindketten itt pusztulunk.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest