- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz Hakudoshi #3172 üzenetére
Hidd el, semmi gondom nincs az evolúciós ismereteimmel... sajnálom hogy a két példámat összevontad és egyben kezelted... Nem kivánok evolúciós témában nyomulni, mert nem nagyon izgat az a kérdés, hogy hogy lehet a teremtéselmélettel összeegyeztetni.... csak érzékeltetni akartam, hogy még az ELTE professzora is megenged magának egy ilyen mondatot... amít később a többi előadásában sem tompított, vagy nem vette el az élét...
Természetesen te HIHETED, hogy nem úgy gondolta, és cáfolhatod azokat, akik szem és fültanúi voltak.... de mondom ez a része a dolognak nem nagyon érdekel.
Szemmel láthatóan, füllel halhatóan az evolúció egy izgalmas elképzelés, ami sok tekintetben nem áll erős lábakon... mindamellett én nem tenném rá az életem, hogy nem igaz....
Hit kell a evolóciós tézisek elfogadásához... ennyi...
A másik példa így nem tekinthető az evolúció cáfolatának, csak éppen ez frissen van előttem... de már megbocsáss, én azt erről sehol nem írtam, hogy evolúció kritikája... de azt vallom, hogy évmilliókkal ezelőtt történt dolgokban ennyire nem lehetünk bizonyosak, naponta születnek cáfolatok és új elméletek, akkor az evolúcióval kapcsolatban is illene alázatosabbnak lenni...www.refujvaros.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest