- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exabit
tag
Én nem értem miért tiltották ki, sose nevezte hülyének a keresztényeket, ezt csak ti mantráztátok állandóan.
Sokáig odaadóan érvelt aztán amikor látta hogy az érvek falra hányt borsószemek, akkor stratégiát váltott és a ti fegyveretek fordította elleneteket: írt más természetfeletti jelenségekről, okkultizmusról és az abban való hitről. Reakciótokból kiviláglott a keserű kétszínűség: csak a saját hit az elfogadott hit hiába hirdetnek mást a keresztények. Hogyan lehetne így a különböző vallások között értelmes párbeszédet megvalósítani amit crey írt? Sehogy, ehhez előbb az alapokat kell tisztába tenni.
De szerintem jobb is hogy nincs itt, met ha látná tényként leírva hogy jézus történelmi személyiség volt aki feltámadt akkor biztos szélütést kapna.
Egész egyszerűen ti azért hisztek benne mert kreáltak a vallásnak egy háttértörténetet. Mert ha ez nem lenne úgy is megjelent volna bennetek? Erősen kétlem! Úgy hisztek benne ahogy kétezer éve valakik leírták hogy higgyetek. Ha létezne, de nem lenne leírva nem hinne benne senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Playstation 5 Slim Lemezes +2 játék 22,5 hónap Garancia Ps5!
- Lenovo Thinkpad X395 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256GB SSD/13.3" FULL HD garanciás laptop eladó
- Tenda Ac23 2100 wifi gigabit router
- Ritkaság - ASUS ROG SLI bridge (2-Way) - 40/60 mm
- HP ProDesk 400 G4 DM i5-8500T / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe / Win 11 / 1 év Gari + Számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest