Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6025) 04ahgy válasza Szocsi88 (#6022) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Milyen tápok ezek, amikkel megesett e rémeset? Milyen idősek a tápok? A VGA hőfok hogy alakul, mondjuk 5-10p GPU Caps / Fur Mark után?

Akkor sem kapcsol vissza a gép, ha kihúzod a konnektorból, és 30 percig áramtalanítva van, majd újra próbálkozol?

monosz @ #6023: Semmi vész, nem haragszunk, csak megemlítettem.

WOW&CS @ #6024: A GTX285-öt hogyan táplálod meg? Megpróbálhatod úgy, hogy csak a táp egyik PCIe 6 tűs kötegét kötöd be, a másikat pedig Molexről alakítod át. Ha a Molex átalakítós tápcsatid, amit a kártya mellé kaptál dupla molexes, akkor pedig azt is két külön Molex kötegre kösd. Fur Mark Xtreme burning mode a te programod. Nézd meg, hogy abban mit csinál, igen erősen megterheli a VGA-t (a legtöbb esetben jobban, mint azt méretezték) és tuti, hogy alaposan belekortyol olyankor a tápba. Az OCZ Platinum rendesen be van állítva 2,1-2,2V-ra, manuális időzítésekkel, a chipset strapping és északi híd feszültség milyen értékeken vannak? Memória gyanús még így első hallásra ez a gép. A Memtest 86+ sem fog neki ártani. A Windowsos memteszteket felejtsd el.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.