Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6151) priti válasza 04ahgy (#6143) üzenetére


priti
addikt

Egyetértünk, azóta mondjuk ki is derült, hogy driver probléma volt, mondhati "szokás szerint", ati-ék nem figyelnek oda a CF-re, egy rakás CCC verzióban nem vagy csak rosszúl megy.

Hardverlesen

(#6152) Hestiana


Hestiana
tag

Sziasztok!

A következő problémába ütköztem és fogalmam sincs mi lehet a gond:

Adott egy HX520 és egy VX450 tápegység. Ha az én gépembe rakom a HX520-at, akkor folyton újraindul a gép, viszont a VX450-el tökéletesen működik.
A másik gép pedig mindkét táppal hibátlanul megy. Ami érdekes, hogy az én gépemben most egy HD4890 van, és a nagyobb táppal NEM indul el, illetve újraindul mielőtt betöltene a BIOS. Azt hittem, hogy alaplap probléma, de lett véve egy új, azzal is ugyanezt produkálja. Jelenleg a tápokat megcserélve egyenlőre mind2 gép jól megy. Van valami ötletetek, hogy ez mitől lehet? Kontakt hiba elvileg nincsen, mert kimértük, még a moduláris kábeleket is.

Mind2 gép hasonló,
Enyém:
Giga eP45-DS4
q6600
2x2gb Corsair memória
HD4890

Másik:
eP45-DS3P
q6600
2x1 gb Corsair
HD4850

εïз https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/hestiana/index.html εïз

(#6153) 04ahgy válasza Hestiana (#6152) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Mivel a két gép között alig van különbség, csak RAM mennyisége és a VGA, (ODD-k, HDD-k száma hogy alakul?) ezért azt a HX520-at kellene jobban megvizsgálni. A HX520 nem egy ágas, mint a VX450! A HD4890-nel próbáld úgy ki az 520-ast, hogy az egyik hatos csatlakozót molexről alakítod át.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#6154) 04ahgy válasza sz.j (#6146) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Gratulációm áll, mivel pont a lap típusát nem írtad. Azonban arra gondoltam (ott tényleg nem voltam elég figyelmes), hogy a lap volt szervizben, a vastagbetűs rész elvitte a figyelmemet. Amennyiben egy modullal megy, akkor az nem táp. Próbáld a másik modult is magában. CMOS Reset után...

Üdv, HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#6155) Hestiana válasza 04ahgy (#6153) üzenetére


Hestiana
tag

molex csatlakozót is megpróbáltam, és hátha az segít, az alaplap új, vagyis használtan vettem, de másnál működött jól.
Mindent (kivéve procit, és proci hűtőt) átraktam a Vx450es gépből az enyémbe (hx520) és akkor is újraindult állandóan. Pedig akkor a processzor ugyanaz volt mint másik gép :\ Alaplap meg hát...megy, mert megy, és előző lappal is ezt csinálta, így télleg nem értem már az egészet, ezért írtam ide.

εïз https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/hestiana/index.html εïз

(#6156) PAtr0n


PAtr0n
addikt

Volt nálam haver gépe javításon. (P4, Abit IC7, 512 DDR, GF 4 Ti 4200)
Elmondása szerint a gép újraindulgatott leállt, meg jópárszor ocsmány volt a kép indításkor. Úgy nézett ki, mintha a videókári szemetelné össze, de mégsem hasonlított arra, attól rondább volt. Gondoltam sok mindenre, hogy mi lehet a baj, de először a tápra gyanakodtam (Acorp LC-B300ATX), ezért annak cseréjével kezdtem.
Először az volt fura, hogy a 20 pines csatit szó szerint tépni kellett az alaplapból, aztán meg az, hogy az aljzaton ahová a 3db 3.3V-os ág megy, meg van barnulva, sőt belül, az egyiknél a pin mellett olvadás is látható. Ezután ránéztem a 20 Pin-es csatira és elémtárult ez:

Azon gondolkoztam, hogy esetleg rosszul volt bedugva a csati, és a rosz kontakt miatt történhetett mindez, de én úgy láttam, hogy megfelelően rá volt dugva.
A lényeg az, hogy egy "300W"-os Codegennel tökéletes a gép, szerencsére nem lett semmi baja. Most már csak az Acorp táp 3.3V-s ágára vagyok kíváncsi, hogy mi lelhette...

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#6157) moha21 válasza PAtr0n (#6156) üzenetére


moha21
addikt

a 3.3V-os ágat a mem ill a CPU használja: a jobb tápoknál, az egyik narancs színű vezeték mellett van egy barna színű is. Ez a Sense jel, ami a 3.3V-os tápon az alaplapig vezető kábel ellenállásán fellépő veszteséget kompenzálja.Lehet e körül a baj bár nem hiszem.
Lehet, hogy szakadt, tört, oxidálódott vagy valami a csatlakozó, vagy kábel. Kontakt hiba! szerintem.Fesz leesik áram nő ellenállás is és tadamm valószinű a csatlakozó kontakthibás.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#6158) rovtiv


rovtiv
tag

Üdv mindenkinek!
Néhány perce, amikor az Everest stabilitástesztet futtattam, ezt tapasztaltam:

Az lenne a kérdésem, hogy ideje másik táp után néznem?
A mostani egy Chieftec 550W-os.

...már bocsánat...

(#6159) lothar81


lothar81
csendes tag

sziasztok

valami nem stimmel a tápommal. A gép hiba nélkül fut van elég áram. Viszont a táp nem kapcsol le az XP lelövésekor csak az I/O-ra ami a tápon van. Már lekapcsoltam róla minden egységet és szabadon is I/O-ra áll és indul. Annyira nem zavar hogy hátul kell kapcsolgatni a gépet (de zavar :O )csak nehogy nagyobb gondot csináljon. Mi lehet a gond?

Előre is köszönöm a válaszotokat.

üdv.

[ Szerkesztve ]

(#6160) lothar81


lothar81
csendes tag

Ultra Power 300W

(#6161) 14adam válasza rovtiv (#6158) üzenetére


14adam
addikt

Mérj rá multiméterrel,mert a szoftveres mérés teljesen mást mutat...

(#6162) rovtiv válasza 14adam (#6161) üzenetére


rovtiv
tag

Köszönöm, úgy lesz!

...már bocsánat...

(#6163) laca20!!


laca20!!
csendes tag

Szevasztok!!

A következő lenne a gond a gépemmel:

Tegnap este leállítottam a gépet minden rendben volt! Ma kapcsolnám a gépet be és nem indul! Többször is próbálkoztam vele, de nem akart indulni!
A tápon kinyomtam a főkapcsoló gombot majd vissza, ezután indult is gond nélkül!
Gondoltam hogy valami áramszünet volt az éjjel és meghülyíthette vagy nem tudom, de sajnos minden leállítás után ugyanez a jelenség!
Mi lehet a gond? A táp lehet rossz?

Előre is köszi a segítséget!!

(#6164) moha21 válasza lothar81 (#6159) üzenetére


moha21
addikt

Üdv!
nagy valószínűséggel az elektrolit kondik kezdenek kiszáradni. Nézd meg nem púpos -e vagy valamilyen egyéb "gyanús" dolog nincs -e vele.
Ezt tanácsolom laca20-nak is! Üdv:moha

[ Szerkesztve ]

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#6165) moha21 válasza moha21 (#6164) üzenetére


moha21
addikt

Annyit még, hogy nem könnyű néha észrevenni, hogy púpos a kondi, mert nem mindig a teteje van, hogy az alja púpos. Mivel kapacitásmérővel nem szűrhető ki a hiba ESR mérőt meg gondolom nem építettetek javaslom mindkettőtöknek az elkók cseréjét. Üdv:moha

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#6166) lothar81 válasza moha21 (#6165) üzenetére


lothar81
csendes tag

Kedves moha21
Köszönöm szépen a válaszod :R , akkor előbb ránézek a kondikra és mérlegelem a szóba jöhető javítási költségeket, vagy a második variációm h esetleg cserélem a tápot újra ha minden szakad.
köszi mégegyszer ha jutottam valamire jelentkezem.
üdv lothar81

(#6167) 04ahgy válasza didyman (#6150) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Gondolkoztam egy kicsit a kettőnk SG6105-ös IC-jű tápján. Tiedre is és enyémre is van lehetséges válasz.

Nálad az optocsatoló átvezet, habár akkor rejtély a 4V-od stabilitása.
Nálam meg el van gyengülve az optocsatoló LED-je. Ezt a jelenséget jól ismerjük, létezik. Egy nagyon nagy áramlökés okozhat olyat LED-nél, hogy nem szakad meg / megy zárlatba, csak meggyengül a fénye. Mikor a TL431 söntöl, kapcsolja az optocsatolót, dolgozk a szerencsétlen, de a gyenge fény miatt csak 5,8V-ra sikerül a SB feszültséget stabilizálnia. Ez egybevág azzal, hogy másik TL431 esetén más a fesz, és magasabb. Ugyebár az IC paraméterek is szórnak, és épp egy gyengébb söntellenállásút sikerült betennem.

Ki is próbálom hamar.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#6168) Zsót112


Zsót112
tag

Sziasztok!

Van egy FSP Bluestorm2 (500W) tápom. A minap megadta magát a táp kapcsolója: kis sercegés, majd kialszik a LED és vége (füst nem volt, a gép nem ment, épp be akartam kapcsolni). Reméltem, hogy csak a kapcsoló adta meg magát, ezért szétkaptam és kiszedtem. Elszaladtam tegnap pár szakboltba, hogy vegyek egy újat. Sikerült is vennem egyet, de az nem 10A-es (mint amilyen volt benne), hanem 6A-os.
A kérdésem az, hogy bele rakhatom-e a 6A-os kapcsolót?

Szerintem bírnia kell, mert ugye max.-ban 500W-ot tud a táp (amire jó eséllyel sose lesz szükség), ami kb. 625 W áramfelvételt jelent csúcsban a hálózatból. Ez 220 V-on kb. 2,8-2,9 A áram a hálózat felől.

Jól gondolom? Berakhatom a kapcsolót?
Előre is köszönöm a segítséget!
Zsolt

Addig röhögtünk a főnők viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.

(#6169) jaja1981 válasza Zsót112 (#6168) üzenetére


jaja1981
addikt

Szerintem berakhatod, de nem ártana, ha be tudnál szerezni egy 10A-est.
Ezek a billenő kapcsolók elég csalókásak.

(#6170) 04ahgy válasza Zsót112 (#6168) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Sajnos az FSP kék világítós billenői típushibásak. Nem az elsővel találkozom, ami ezt a jelenséget szenvedi el.

Beteheted a 6A-est is, legfeljebb hamarabb jut az is erre a sorsra. A nagyobb áramterhelhetőségű a kapcsolási tranziensek miatt van. A kapcsolók esetén a terhelés tipikusan nem a bekapcsolt állapotban a legnagyobb, hanem a bekapcsolás és a kikapcsolás pillanatában. Ilyenkor ív keletkezik. Na ekkor nem mindegy, mekkora áramra lett a kapcsoló méretezve. Egy tápban még a bemeneten is vannak kondenzátorok, amik a bekapcsolás pillanatában rövidzárakként foghatók fel, és az impulzusáram ott több is lehet, mint 10A.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#6171) pilu01


pilu01
senior tag

Üdv
Rögtön a tárgyra térnék, nem rabolom az időtöket!
Előzmények:

Nem indul a gépem normálisan!
Bekapcsoláskor kap áramot a gép, mert pörög minden venti, megy a vinyó, (hallom) tápventi is pörög, illetve a dvd író ledje is villog! De sajna kép a monitoron nincs, vagyishogy semmi, nincs! Elindítani csak úgy tudom ilyenkor, hogy a resetet nyomogatom, 5-6 szor így nagynehezen elindul, de van mikor a win logónál kifagy, ekkor újra resetgomb 5-6 szor mire nagynehezen elindul!
Bios legújabb, sőt az op-ot is XPSP3 újraraktam, de a prob. nem szünt meg!

Mikor újra raktam az op rendszert, akkor hdd balhéra gyanakodtam, ezért egy alig használt WD vinyóra raktam újra, ami külsőként volt bevetve eddig elég kevés üzemórával a háta mögött! Persze mind írtam a probléma nem szünt meg sajnos!

Egyébként amit még nem írtam, és esetleg érdekes lehet az az, hogy mikor elindítanám, és nem idul, ha úgyhagyom mondjuk egy negyed órát, akkor első resetre indul, ha gyorsan kell a gép akkor ezt a resetelés dolgot 4-5 ször el kell játszani!
Olyan mintha (nem röhögni!) bemelegedne a hw!
A memóriákat leellenőriztem memtest86-tal nem talált hibát, a következő a táp lenne, bár a videókártya is gyanussá vált, mert még most, op újrarakás után is, néha kilép a játékokból directX hibára hivatkozva!
Vagy lehet hogy ott is kevés a nafta?
Hogyan tudnám a tápot is leellenőrizni? Valamilyen multiméterrel kellene, gondolom, de nem tudom hol milyen érték a normális? Kérnék némi segítséget! Köszönöm!

(#6172) pilu01


pilu01
senior tag

A lényeg lemaradt, a tápom pontos tipusa: Chieftech CFT-750-14CS moduláris

Egy másik vinyóra felraktam a win 7-et, azzal ugyanez a helyzet!

(#6173) Zsót112 válasza 04ahgy (#6170) üzenetére


Zsót112
tag

Mindkettőtöknek köszönöm szépen a választ! :R

Addig röhögtünk a főnők viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.

(#6174) moha21 válasza Zsót112 (#6168) üzenetére


moha21
addikt

Az ember ha teheti inkább felülméretezzen, mintsem alul.:)

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#6175) zsoleer


zsoleer
senior tag

sziasztok az lenne a kérdésem pontosabban a bajom hogy ma vettem egy samsung F3 500 -as wincsit a samsung 200 -as mellé és beraktam minden simán ment felismerte formatáltam stb... kikapcsoltam a gépet lehuztam a 200-ast mert csak egy wincsim lesz bekapcsolom a gépet beraktam a win 7 dvd hogy bootoljon de ahogy megjelenik az elsö szines képernyö lefagy és semmi! vissza raktam a 200-ast be is indul simán az xp megnéztem hd sentinelel hogy hátha valami baja van az uj wincsinek de minden ok 100 százalék tesztet is csináltam az is jó simán megy másolgatam minden ok ez az egyik probléma a másik az hogy a tápot nem lehet kikapcsolni csak hátul a fökapcs gombal amugy sehogy rámegyek hogy leállitás olyan mintha kikapcsolna nem ég egyik led semmi de még is forognak a wentilátorok meg az egyik bekapcsnál sippolt is szerintetek mi lehet a baj? táp tipusa: mtech 450W
köszönöm elöre is lehet rossz a megfogalmazás de nehéz ezt igy leirni

(#6176) didyman válasza pilu01 (#6171) üzenetére


didyman
őstag

Nem tudom,hogy ha a BIOS sem jelentkezik be, az ember miért rakja újra a rendszert?
Készenléti körrel van gond vélhetően, ha másik táppal működik jól, meg a bemelegedés is erre utal.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#6177) didyman válasza zsoleer (#6175) üzenetére


didyman
őstag

Nehéz leírni, azt látom, se írásjelek, se nagybetűk, ez azért nem hisze, hogy a probléma miatt van, hacsak nem viselt meg lelkileg ennyire a történet :-) .
Az az m-tech szerepel az ajánlott tápok között? Segítek a keresésben, mercury-nak hívják valójában :-) .

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#6178) pilu01 válasza didyman (#6176) üzenetére


pilu01
senior tag

Hát nagy valószinűséggel azért mert amatőr! Ugyan ilyen valószinűsége annak is, hogy egy ilyen user nem járna segítség után ha tudná a megoldást!
Mi az a készenléti kör?

(#6179) didyman válasza pilu01 (#6178) üzenetére


didyman
őstag

Jó, de ha tudja az eltérést a BIOS és a Windows között, akkor talán az is nyilvánvaló, hogy ezek nem nagyon függenek össze egymással ilyen aspektusban.
A készenléti kör az 5Vstb jelzésre hallgató ág, rendszerint annak kondijai adják meg magukat először ebben a modellben.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#6180) pilu01 válasza didyman (#6179) üzenetére


pilu01
senior tag

Köszönöm kielégítő válaszod!

Már csak annyi lenne, hogy tud e valaki olyan megbízható személyt, boltot akire, természetesen térítés ellenében, rábízhatom a táp átvizsgálását, illetve ha kell, szervízelését?
Nagyon köszönöm!

(#6181) ruhk


ruhk
tag

Sziasztok!

Van az alabbi vadi uj konfigom:

Alaplap: Foxconn Inferno Katana GTI
Proci: Intel i5 750
VGA: GTX275
RAM: 4GB Kingston
+ 1 sata vinyo
+ 1 sata dvd iro
+ 1 PCI tuner kartya

ehhez vettem egy Chieftec GPS-450AA tapot.

A kovetkezo a gondom: a tap egy nagyon magas, sipolo hangot ad ki magabol mukodes kozben, de erdekes modon, ha csak a BIOS-ban turkalgatok, akkor csendben van. Azt mar kideritettem, hogy ez a "ciripeles" nevu jelenseg, igazabol az erdekelne, hogy milyen opcioim vannak:

1. vigyem vissza az eladohoz (Qwerty Computer), hatha kicserelik
2. keressek egy szakit, aki esetleg meg tudja csinalni
3. dobjam ki, es vegyek egy uj tapot

(#6182) g.gergo válasza ruhk (#6181) üzenetére


g.gergo
senior tag

Vagy megszokod, vagy visszaviszed. Ha belenyúlsz, akkor ugrik a gari, ha kidobod, akkor a pénzed. Kondik sípolnak.

[ Szerkesztve ]

(#6183) Elite Master


Elite Master
tag

sziasztok!

Nekem a következő jelenségem volt!!

Corsair táp hx1000W-om an! Gép indul , biosba be és procifeszemelés, ezután mentek biosba a gép lekapcsol! El se indul míg a tápot le nem áramtalanítom! addig alaplap világít de nem indul! Mi lehet a gond?

(#6184) moha21 válasza ruhk (#6181) üzenetére


moha21
addikt

lehet amíg a BIOS-ban túrkálsz nincs annyira terhelve a táp a plusz terhelés miatt kezd el sípolni a tápod amikor rádugod, azaz nem a vinyó miatt csak a plusz teljesítmény igény miatt. Valószínűleg az egyik kondi kezdi megadni magát az szokott sípoló hangot adni.
Meg kel nézni, hogy valamelyik trafó tekercselése nem lazult-e meg, mert akkor fordul elő ilyen. Hosszabb távon nem jó, mert a sípolással mechanikus rezonancia is együtt jár, úgyhogy vagy megjavíttatod, vagy lecseréled, de így semmiképpen ne használd.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#6185) moha21 válasza Elite Master (#6183) üzenetére


moha21
addikt

Kb az, hogy a cpu-t védi nehogy tönkremenjen! Ha most sem indul akkor bios reset és ha minden igaz megy is.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#6186) Elite Master válasza moha21 (#6185) üzenetére


Elite Master
tag

túl sok áramot kap a proci?

(#6187) Elite Master válasza moha21 (#6185) üzenetére


Elite Master
tag

táp vagy a proci védekezik :D :D :D :D

(#6188) Elite Master válasza moha21 (#6185) üzenetére


Elite Master
tag

cm 620w os tápnál nem volt ilyen!!!

(#6189) 14adam válasza Elite Master (#6186) üzenetére


14adam
addikt

Elképzelhető,hogy túl sok feszt adtál a procinak.Vegyél vissza és nézd meg úgy

Szerkesztés gombot meg használjad

[ Szerkesztve ]

(#6190) JoolsNOS


JoolsNOS
veterán

Sziasztok!
Van egy HKC 630as tápom. (tudom szar, dobjam ki stb)
Namost everest alatt a +3.3 feszre orthos indításakor 2.21re esett vissza egy pillanatra. Amúgy midig tartja a 3.3at 3.31et.
1: ez mennyire veszélyes? 2: ilyen indokkal vissza tudom vinni a boltba?
kösz

[ Szerkesztve ]

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#6191) Dezike válasza JoolsNOS (#6190) üzenetére


Dezike
tag

Olyan sokszor leírtuk, a szoftveres mérés nem mérés !
Viszont ha nem tudod 1 multiméterrel ellenőrizni tényleg ekkorát esik a fesz, akkor próbáld másik szoftverrel pl. [link]
Más vagy nekem régi az orthosom vagy neked elég "csak 2 magot izzítani" a 4-böl :)
3.3volton a 30% feszcsökkenés nem egészséges az tuti.

"előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban"

(#6192) JoolsNOS válasza Dezike (#6191) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Everest mind a 4 magot izzasztja, csak orthosnál volt ez a pillanatnyi "megingás"

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#6193) JoolsNOS válasza Dezike (#6191) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Köszi a progit, valahol megvolt egyébként nekem is!
Na tehát:
többé kevésbé alap állapot:

a temp3 az mi?
illetve a jobb oldali sor az nem nagyon adja az értékeket. vagy?

itt pedig terhelve:

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#6194) Dezike válasza JoolsNOS (#6193) üzenetére


Dezike
tag

Temp3 az vmi vicc uaz a lapunk a super I/O chip (IT8720F) valszeg tudna mérni de gigáék nem kötötték be szal az csak úgy van. (vagy nem kötik az orrunkra nehogy megrémüljünk :) )
A negatív 5 és 12 Voltot és az alatta +5V (az lenne vsb) nem méri gigáék valszeg ezt sem drótozták össze a chippel.

"előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban"

(#6195) JoolsNOS válasza Dezike (#6194) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Aha!
Tehát ezek alapján nem fogják azt mondani, hogy persze hozd vissza és vásárold le az árát!
:(

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#6196) didyman válasza 04ahgy (#6167) üzenetére


didyman
őstag

Jól megfogtad a lényeg tökeit, az eb az optocsatolóban volt elhantolva. Csere és lőn 5V készenlét, meg bódottá :D . A stabilitás miatt nézek furcsán én is az esetre.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#6197) didyman válasza JoolsNOS (#6195) üzenetére


didyman
őstag

Ha a műszer megs em moccan, akkor hiába a szoftveres mérés, nem pontos.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#6198) JoolsNOS válasza didyman (#6197) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Másra sajna nincs lehetőség.

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#6199) didyman válasza JoolsNOS (#6198) üzenetére


didyman
őstag

Van egyébként valami baj a géppel? Mert ha stabil, akkor egyszerű a megoldás: Nem olvasgatod a szenzor idióta értékeit :-) .

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#6200) JoolsNOS válasza didyman (#6199) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Nincs! Csak annyi hogy a itt a ph-n a felhasználók 99%a aki kapcsolatba került (azóta) problémámmal, az azt mondja hogy azonnal szabaduljak meg a tápomtól, mert szarra se való. Erről szól egyébként logout bejegyzésem is.

[ Szerkesztve ]

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.