Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahaha
tag
OFF
Udv!
Bev.: Meg mindig gyakorlo w2k hasznalo vagyok, es tokeletesen meg vagyok elegedve ezzel az oprendszerrel!
Ennek ellenere probalkozom, most is van uhu a gepemen. Nagyon tetszik a filozofiaja: ha kivancsi vagy vmire, akkor
a.) man olvasasa
b.) howto olvasasa
c.) rakeresel neten
d.) siras-rivas linuxos forumokon, es legtobbszor nem maradsz valasz nelkul.
Emiatt folyamatosan fejlodo tudassal rendelkezik egy linux-felhasznalo.
Ezzel szemben a windows+office felhasznalok tobbsege mar az uzemeltethetoseget veszelyeztetoen ''tudatlan''.
Felhasznalo-baratsag.
Az uhu még nem egy vegleges disztrib. Probalj ki mondjuk egy redhet8-at! Ugyanannyira csilli-villi, es ''doljon hatra, amig ...'' mint az XP! Es a telepiteskor (windows-tol elteroen) valoban grafikus feluletet biztosit. A particionalasnal is! Es alapertelmezetten be van kapcsolva a tuzfal. ;-)
Most 25 progi van telepitve nalam, win ala. Pl: ftpkliens! (Par napja halt ki a vinyom, es vettem ujat, tehat most meg az elejen vagyok a felrakosgatasnak.) Nem 100%-ig kompatibilisek a titkos forraskod miatt...
Még vmi.
gepem + w2k = lassu, 16 szin, stb
gepem + w2k + DRIVEREK = OK
gepem + suse8/uhu = ~OK
No comment.
ON
uhu rc2.1 nagyon bejon. Plane az mplayer!
Lesz meg jobb is, de mar igy sem rossz!
hahaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs