Új hozzászólás Aktív témák

• szaszab

aktív tag

Sziasztok!

Nemrég összeomlott az Ubuntum, úgyhogy gondoltam, kipróbálom a Kubuntut. Eddig jobban tetszik, stabilabb is. (Ubuntuval random fagyásaim voltak, itt nincsenek). Viszont akadt egy itt is azért egy problémám. :) Két virtuális desktop-ot használok, az elsődlegesen ott van kb minden, a másikon pedig a Lutris és a World of Warcraft. Imigyen beállítottam, hogy a panelen (tálcán) csak az aktuális desktopon futó alkalmazások jelenjenek meg. Ami működik is egészen addig, amíg ingame valaki nem ír privát üzenetet úgy, hogy a játék az inaktív desktop-on van. Ekkor ugyanis az aktív desktop paneljén elkezd villogni a wow. Ami zavar. A battle.net beállításainál kivettem az "alert me (by flashing) when I receive a chat message" mellőle a pipát. Ingame nem látok ilyen lehetőséget.

Szóval gondoltam, ezt OS-en belül kellene tudjam megoldani. Ha a panelen lévő widget-en, ami megjeleníti a futó app-okat, jobb klikkelek, majd rákattintok az "alternatives"-re, aztán kiválasztom a "Window list"-et, tök szuperül működik, csak akkor meg egy ikonba (dropdown) ágyazva jeleníti meg mindkét desktop futó app-jait.

Ötletek esetleg? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés