Új hozzászólás Aktív témák

• nemurea

aktív tag

válasz trialboj #26518 üzenetére

(Mint régen a Parlamentben) csatlakozom az előttem szólókhoz :K De konkrétabban:
    - A dual-boot a jelenlegi helyzetben A Megoldás. Ha nem csináltál még ilyet (épp ideje elkezdeni ;] ), olvass utána, nagyon jó tutorialok vannak (youtube, google, magyarul is). Ha már kettőt elolvastál, csak akkor fogj neki
    - A dual-boot telepítés nem Next-Next-Finish jellegű, még ha ezek a gombok is vannak ott. Lapozz vissza, szerintem ebben a fórumban is az elmúlt 100 hsz-ban találsz erről témázást.
    - Nem kell feltétlen nullára gyalulni a merevlemezt, főleg, ha pl. jogtiszta a win10 vagy már nagyon be van lakva. Megoldás lehet, hogy egyszerűen zsugorítod a win10 partícióját, tehát helyet csinálsz a linuxnak. Előtte a fontos dolgokról backup kötelezően ajánlott. Ez nem bonyolultabb, mint nulláról felépíteni két rendszert. Ha véletlen elrontanád (nem valószínű, ha már valamit, akkor sokkal valószínűbb, hogy a telepítést rontod el), még mindig mehet a nulláról felépítés.
    - Rendszer kapcsán én nagyon javaslom Lathronos mester valamelyik verzióját (remasterét). Kezdők számára barátságosabb, mint az alaprendszerek. Én is azt használom, igazi pihe-puha lágyság :K Vagy ha mégis standard megoldást akarsz, Xubuntut javaslok kezdetnek (de tényleg mindenki mást fog javasolni).

+1: ...és ne engedd, hogy a sötét oldal visszahúzzon a könnyebb megoldásaival :DD Ha belevágsz, a legtöbb dolog azonnal működni fog, és lesz néhány probléma, amivel órákat fogsz eltölteni... (De ez a win-en is előfordul.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés