Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

Sziasztok!

A következőben kérném a segítségeteket: adott egy alaplap, benne 2 db HD5450-es kártya, az oprendszer pedig Ubuntu 15.10 . Telepítés után az alap driverrel van külön fb0, fb1 és card0 card1 eszközöm, de ahogy telepítem a fglrx driver csomagot, már csak fb0 marad, még card0 se létezik! Az aticonfig-al addig jutottam, hogy ugyan félig aktiválódott a második kártya is - megjelent rajta egy szürkés kép, amire az egeret át tudom húzni, ott X-é válik a kurzor de ablakot oda vinni, kattintani már nem lehet, totál passzív a második oldal...

Valaki jártasabb itt kicsit ebben az aticonfig témában? Hogyan tudom életre kelteni a második framebuffer eszközt is? Azért szeretném ha menne fglrx-el is, mert egyrészt feltételezem hatékonyabb, jobb lehet az új driverrel a hardveres videógyorsítás (meg így beállítható sokminden a ccc-ben), másrészt pedig az lsadl máshogy nem indul el, amivel tudom over/downclock-olni a kártyákat... A külön fb0/card0 és fb1/card1 eszközökre pedig a MultiSeat használata miatt volna szükségem...

Előre is köszönöm a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák