Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz kriszpontaz #15794 üzenetére

Nálam teljesen megfelelt, hogy újra ráérezzek a Linux ízére 14 év után. A v13.10 nagy is jónak bizonyult, de a v14.04 Unity 6 óránkét, nagyon ritkán hamarabb összeomlott. Nincs rá eddig megoldás. Mivel az Uborka jövője így ködbe veszett a laptopomon, így valami stabil alternatíva után kezdtem kutatni. Aztán hagytam magam megdumálni és azóta tökélesten elégedett Linux user vált belőlem.
    Harmadik napja van fent a rendszer és még az Uborkánál is jóval kezesebb, hibaüzenetet még nem láttam, akkor sem ha kirántom a microSD-t, képes automatikusan unmount-olni - az Uburka ilyenkor ontotta a hibaüzeneteket. Az official Gnome meg elképesztően szép és nagyon jól testre szabható. Nem kell azzal tökölnöm, hogy verzióváltáskor kiírjam pendrive-ra és installálja az új rendszert, automatikus frissítésként érkezik az új verzió (rolling release). A mostani telepítéskor már így is zajlott és annak ellenére, hogy nem stabil verzió - r1 -veri az összes disztrót, amivel valaha is találkoztam.
    A lényeg, az Ubuntu is jó, de van sokkal jobb is csak rá kell akadni az igazira :K.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés