Új hozzászólás Aktív témák

• Foose

addikt

Szóval,én ezt nem így akartam :D 20GB a rendszer,(ne kérdezd,régen így raktam fel először az ubit) a többi lett ugye a home. Ja meg kellett ugye a RAM-hoz mérten dupla akkora swap,ezért ez 2GB. Na most,ezen a képen látszik,hogy extended lett az,ami eddig home volt. Nem tudom hogyan kellene,hogy ugyanúgy tudjam csatolni,és a tartalom nem legyen megint az mint mosst,hogy a rendszerhez megint kaptam letöltések,képek stb mappákat. Mert ugye az nekem szépen ott van a home-on. Azt a partíciót amikor teszem fel a 12.04-et miként csatoljam neki? home? :U Mert lehet nekiállok megint rányomni a 12.04-et. Sajnos az sdb6 ami ugye a home volt,most külön meghajtó,és abban van a saját mappa,azon belül minden,ahova tettem a systemback visszaállítási pont mentést is.

kendek nem értem,hova csatoljam a visszaállítási pontot? Épp most írtam hogy a korábbi home-on van. A rendszer saját biztonsági mentés cuccával is vissza tudom állítani? Nem értem miért mondjukm oda kell csatolni a visszaállítási pontot,és most nem szeretnék még nagyobb káoszt :)) Ránézek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés