- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Lenne két kérdésem. Teljesen új Ubuntus vagyok, tegnap telepítettem életemben először Windows 7 helyett apa gépére (gondoltam hátha gyorsabb, egyszerűbb)
Két probléma lenne, az egyik talán elmúlt, de nem túl bizalomgerjesztő.
Telepítés után kipróbálgattam, beállítgattam, lekapcsoltam a gépet. Köv. indításnál az alaplap bootolásakor (amikor az alaplap képernyőjét (reklámját) látjuk), megállt a gép. Nem lépett tovább percekig. Reset, azóta jó.
A másik, hogy képernyő zárolásnál beállítottam, hogy 5 perc tétlenség után kapcsolja ki, 10 után meg a gépet. Kivettem a pipát ott, hogy kérjen jelszót ébresztéshez. Nem szeretném, ha kérne jelszót.
Apa 1 óra gépezés után ott hagyta, utána már telefonál is, hogy nem jó a gép, jelszót kér.. Vissza mentem, tényleg jelszót kért ébresztéskor. Az a jobbik eset, de be is volt fagyva az egész, egér sem mozgott és jelszót sem lehetett írni.. Reset.
Ezek mitől lehetnek? Ez a legújabb ubuntu, tegnap előtt töltöttem le. 64bites (a telepítőcsomagnál vmiért amd64-et írt)
Köszi és bocs, ha láma kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest