Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
Egy olyan gondom lenne, bár lehet, hogy ez így természetes, de engem zavar kicsit. Kikapcsoltam, hogy induláskor mindig felhasználói nevet és jelszót kérjen, de ennek ellenére mikor betölt a gép, akkor a wifihez való csatlakozáskor valami kulcstartó nyitására szólít fel és csak ezek után lehet csatlakozni a wifihez, ezt ki lehet benne lőni valahogy. Megtaláltam ez a kulcstartós dolgot, de innen nem tudtam tovább menni.
Egy másik problem, bár ebben nem tudom mennyire tudtok segíteni. HP Pavilion notebookon használom a rendszert, de a multimédiás vezérlő gombok nem működnek. Gondolok itt a Play, Stop, Next, Previous gombokra. A többi nem érdekes. Még pluszban két gomb van. Egyikkel DVD lejátszó progit lehet indítani, másikkal meg média centert. Legalábbis win alatt így mennek, bár ezek nélkül végülis megvagyok. Esetleg ezek be lehet izzítani valahogy? Audaciousban jól jönnének.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs