Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
Egy olyan gondom lenne, bár lehet, hogy ez így természetes, de engem zavar kicsit. Kikapcsoltam, hogy induláskor mindig felhasználói nevet és jelszót kérjen, de ennek ellenére mikor betölt a gép, akkor a wifihez való csatlakozáskor valami kulcstartó nyitására szólít fel és csak ezek után lehet csatlakozni a wifihez, ezt ki lehet benne lőni valahogy. Megtaláltam ez a kulcstartós dolgot, de innen nem tudtam tovább menni.
Egy másik problem, bár ebben nem tudom mennyire tudtok segíteni. HP Pavilion notebookon használom a rendszert, de a multimédiás vezérlő gombok nem működnek. Gondolok itt a Play, Stop, Next, Previous gombokra. A többi nem érdekes. Még pluszban két gomb van. Egyikkel DVD lejátszó progit lehet indítani, másikkal meg média centert. Legalábbis win alatt így mennek, bár ezek nélkül végülis megvagyok. Esetleg ezek be lehet izzítani valahogy? Audaciousban jól jönnének.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi