Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
GD
őstag
szerintem, ha úgy gyenge 2 évet visszaolvasol, láthatod, hogy aki hajlandó maga is segíteni a saját baján, nem pedig csak rinyálni, annak szívesen segítek..
alapvetően a fórum alapelve nem azt feltételezi, hogy a másik ember teljesen cselekvőképtelen.. de ha szerinted ez így hatékony, csináld, majd észreveszed amikor magadra maradsz, esetleg mész tovább másik fórumra fárasztani.. hiszen van pár..
attól meg te igen távol állsz, hogy megmond a frankót,mi minősít engem és mi nem.. a sajnálatodat meg ne pazarold rám, fordítsd önmagadra, és hidd el, nekem sokan segítettek itt mert látták, hogy értelmes módon próbálom leírni a hibát és annak lehetséges kiváltó okait, környezetét, továbbá elkezdtem utánaolvasni, kipróbáltam pár lehetséges megoldást, míg mások csak bőgnek mint egy borjú..
ne aggódj, nem lesz több hsz-em feléd.. de egy ph-s őstag-tól nem ilyen sírás-rívást várnék el, lehet túl magasra tettem a lécet.. bár lehet az őstagság szakmai hsz-ei valami klános gémer hozzászólásokban ki is merültek..

Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs