Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Most súgok Neked valamit:
A hozzád hasonló, arrogánsan kedves emberek miatt van a linux ott, ahol van. Az oprendszer maga egész frankó, állati jól meg lett csinálva a szoftvertelepités meg a hasonlók, viszont még sokszor bele kell nyúlni, amihez azért az OS átfogóbb ismerete szükséges. Ez a dolog még megoldható lenne, ha nem olyanok lennének a "hozzáértők" mint Te, akik úgy gondolják, hogy ha nem gugliztál még 30 órát azért, hogy megoldd akkor így jártál, max lecseszlek miatta de nem segítek - amit Te is írtál. Ígen, annak ellenére, hogy rohadt sokat olvastam utána, mikor bejött az Ubuntu 7.04+Beryl mánia, még mindig meganoob vagyok a linux OS-el kapcsolatban, soha nem tanultam, és elég más mint a DOS. Nem ismerem magamtól a működését, és bár szedegettem össze morzsákat.
Azonban aki wint használ se mindenki pro benne, lehet hogy csak játszani szeretne vagy a word-öt használni. A winesek annak se írják oda, hogy "vazze guglizd ki", hanem, bár az még sokkal egyértelműbb, elmondják neki hogy a harmadik gomb balrol. Nem az, mondom a harmadik. Én egyelőre felhasználói szinten szeretnék előbbre jutni, nem pro-ban.Ha több normális ember lenne, mint akik itt segíteni is hajlandóak voltak, akkor lehet a linux már nemcsak akkora felhasználói bázissal rendelkezne, amekkorával rendelkezik - mert az a baj hogy alapvető problémák vannak benne - nem az a bajom hogy nem tudom a mindenki által ismeretlen programomat átkódolni benn, hanem hogy villog a hülye openGL lejátszás.
Egyébként guglizom már vagy egy órája, nem létezik hogy másnál nem villog csak nálam, de egyelőre nem találtam hasonlóproblémát...
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest