- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nem flamelek én, nem állok senki mellett, a rideg valóságot konstatáltam, hogy nincs egy normális oprendszer, emiben minden úgy működik ahogy kell, és nem szeretem azokat sem akik az egyiket szidják és a másikat istenitik meg fordítva...
Mióta ezt a hülye linuxot használom egyébként, órákat olvasgatok neten utána, és csak-csak nem jutok előbbre, illetve nagyon lassan. Sokkal egyszerűbb ha valaki a konkrét kérdésre konkrét választ tud adni, hogy utána ezt én is meg tudjam tenni adott esetben. Persze van gugli, de én megf azért vagyok itt hogy segítséget kérjek illetve kapjak.
Nem tom a proci erőlködik-e vagy a 3d huzza le (mert ugye vinben a radeon órajelét leállitja 2d alkalmazás esetén, linux ezt nem teszi), fényerő nullán volt. 8.4es catalyst driver dolgozik a gépen.
smplayer ugyanaz mint a kmplayer? csak mert az elég fura dolgokat produkált... Csak a video bal fele mozog...
A samba-t nem értem, mert a winen engedélyezve van a dolog, wines rendszerröl látom is a tartalmat, csak a linuxról nem, onnan csak a gépnevet látom, ami alatta van az üres.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest