Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
aksi élettartam oka lehet pl a rossz energiakezelés beállítása, fényerő, stb..vagy pedig hogy a film (vlc) az x11-et használja, és a proci erőlködik, a vga meg csendben lapul..
amúgy nem túl elegáns windows flame-et indítani itt..javaslom az smplayer használatát, tud számtalan fontot és karakterkódolást, a belállító felülete is elég egyértelmű, video kimenetnek az xv-t használd.. ha ez nincs, akkor a 3D-t kellene előbb beizzítani a gépen
wow meg linux & wine témában szerintem kb egymillió találata van a google-nak, közvetlenül a wine oldalán is tuti van valami howto..
a windows és linux közötti filemegosztás ha samba alapú,akkor nyilván kellene samba, smbfs és egy jó samba conf, továbbá a vistán engedni a filemegosztást és a tűzfalon átjárást..
de ezek a témák és problémák nem nálad jöttek elő elsőnek a történelem során, szóval, némi ügyes kereső használat meglepő eredményeket hozhat..
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest