- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Amúgy valaki az alapvető linuxos parancsokról nem tud valami jó összefoglalót? Csak mert nem lenne nagy gond megtanulni ha lenne valami ilyen, anno a DOS-t is szerettem, azt még mindig kenem-vágom, fogjuk rá...
Amúgy kb egy éve szívtam már sokat ubuntuval, mert akkor is a notira akartam telepiteni, de x1600-al nem ment, sikerült telepitenem drivert és attól fogva nem indult el. Most azért kerültem megint kapcsolatba vele, mert windows-ok már nem telepednek a gépre, szerintem valami boot sector hiba lehet, mindig behalnak a telepités közben, bármilyen win, mikor a boot táblára kellene írni, érdekes mód a linux meg felmegy. Amíg nem viszem gariztatni addig meg kell filmnézésre, meg lehet wowhoz is kéne, ezért kérdeztem a wine-t, hogy van-e még erre is...
Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest