- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
erdoke
titán
Köszi, most nyomtatási probléma miatt visza kellett jönnöm Vista alá, de később majd tesztelem. A nyomtatás is megér egy misét, látszólag magától felismerte a Canon LaserShot 1120-as nyomtatómat, valójában meg csak hibaüzenetet kapok nyomtatás helyett...
A mountolással az a furcsa, hogy némelyik alkalmazás ugyanúgy behív egy fájlkezelő ablakot, és abban minden tökéletes, mások meg csak egy Ubuntu területre csökkentett keresőt dobnak fel, amiben nem lehet fentebb kutakodni. Rendszer indulásakor az összes mountolt HDD azonnal látszik az asztalon.
Re: #6717
Azt használom, amit a "Helyek"-nél választva egy meghajtót/könyvtárt automatikusan feldob a Gnome. Ezek szerint a Nautilust... Korábban engedélyeztem a rejtett fájlok mutatását, de agyökér tartalmát nem figyeltem, azt hittem ugyanis, az usr a "user" rövidítése, így esetemben az erdoke-n belül kell kutakodnom.
Jó pap holtáig imádkozik. 
Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TCL T505 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó pap holtáig imádkozik.