Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
erdoke
titán
Köszi, most nyomtatási probléma miatt visza kellett jönnöm Vista alá, de később majd tesztelem. A nyomtatás is megér egy misét, látszólag magától felismerte a Canon LaserShot 1120-as nyomtatómat, valójában meg csak hibaüzenetet kapok nyomtatás helyett...
A mountolással az a furcsa, hogy némelyik alkalmazás ugyanúgy behív egy fájlkezelő ablakot, és abban minden tökéletes, mások meg csak egy Ubuntu területre csökkentett keresőt dobnak fel, amiben nem lehet fentebb kutakodni. Rendszer indulásakor az összes mountolt HDD azonnal látszik az asztalon.
Re: #6717
Azt használom, amit a "Helyek"-nél választva egy meghajtót/könyvtárt automatikusan feldob a Gnome. Ezek szerint a Nautilust... Korábban engedélyeztem a rejtett fájlok mutatását, de agyökér tartalmát nem figyeltem, azt hittem ugyanis, az usr a "user" rövidítése, így esetemben az erdoke-n belül kell kutakodnom.
Jó pap holtáig imádkozik. 
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - Silver - 128GB - ÚJ - Biztosító által cserélt
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó pap holtáig imádkozik.