Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
nem megy
van ott egy olyan, hogy minimize valami az elől ki is vettem a pipát... egyébként nem is értem, hogy van az appearance/visual effecten belül egy háromállású dolog, hogy mennyi effectet akarok. na én arra rektam, hogy semmit és ez sem befolyásolja. meg mellesleg hogy függ össze, hogy itt hol áll ez a három állású kapcsoló(vagy mi), és a Advanced Desktop Effects Settings ben levő beállítások. úgy értem, hogy ha a visual effectben azt adom meg, hogy nem kellenek effectek akkor nem kellene, hogy kiszedje a pipát mindenhonnan az Advanced Desktop Effects Settings-ben? vagy az Advanced Desktop Effects Settings felülírja azt amit a visual effectben beállítok? kicsit fura. érti ezt valaki? 
Aktív témák
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Formula-1
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van ott egy olyan, hogy minimize valami az elől ki is vettem a pipát... egyébként nem is értem, hogy van az appearance/visual effecten belül egy háromállású dolog, hogy mennyi effectet akarok. na én arra rektam, hogy semmit és ez sem befolyásolja. meg mellesleg hogy függ össze, hogy itt hol áll ez a három állású kapcsoló(vagy mi), és a Advanced Desktop Effects Settings ben levő beállítások. úgy értem, hogy ha a visual effectben azt adom meg, hogy nem kellenek effectek akkor nem kellene, hogy kiszedje a pipát mindenhonnan az Advanced Desktop Effects Settings-ben? vagy az Advanced Desktop Effects Settings felülírja azt amit a visual effectben beállítok? kicsit fura. érti ezt valaki?