Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
Kephamos
üzenetére
nem megy
van ott egy olyan, hogy minimize valami az elől ki is vettem a pipát... egyébként nem is értem, hogy van az appearance/visual effecten belül egy háromállású dolog, hogy mennyi effectet akarok. na én arra rektam, hogy semmit és ez sem befolyásolja. meg mellesleg hogy függ össze, hogy itt hol áll ez a három állású kapcsoló(vagy mi), és a Advanced Desktop Effects Settings ben levő beállítások. úgy értem, hogy ha a visual effectben azt adom meg, hogy nem kellenek effectek akkor nem kellene, hogy kiszedje a pipát mindenhonnan az Advanced Desktop Effects Settings-ben? vagy az Advanced Desktop Effects Settings felülírja azt amit a visual effectben beállítok? kicsit fura. érti ezt valaki? 
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
van ott egy olyan, hogy minimize valami az elől ki is vettem a pipát... egyébként nem is értem, hogy van az appearance/visual effecten belül egy háromállású dolog, hogy mennyi effectet akarok. na én arra rektam, hogy semmit és ez sem befolyásolja. meg mellesleg hogy függ össze, hogy itt hol áll ez a három állású kapcsoló(vagy mi), és a Advanced Desktop Effects Settings ben levő beállítások. úgy értem, hogy ha a visual effectben azt adom meg, hogy nem kellenek effectek akkor nem kellene, hogy kiszedje a pipát mindenhonnan az Advanced Desktop Effects Settings-ben? vagy az Advanced Desktop Effects Settings felülírja azt amit a visual effectben beállítok? kicsit fura. érti ezt valaki?