- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2 #6076 üzenetére
Én Kubuntu-ból felraktam a rc-t, igazából KDE-s próbaként is (kde-t utoljára cirka 4-5 éve láttam élesben).
Kinézetre jobban tetszik a KDE, viszont van pár furcsasága a Gnome-os ubuntuhoz képest. Nem tudom ezek mennyire adódnak az rc-ből, de azért rc már elég működőképes szokott lenni, szóval gyanítom nem amiatt. Az egyik ilyen dolog, hogy a partíciókat nem sda1, sda2, stb-vel nevezi el, hanem disk, disk-1, stb, ami nekem elég furcsa volt. Ugyancsak az volt, hogy (a linux külső usb-s hdd-n van) a laptopomban lévő hdd-re azt mondta, hogy külső hdd, ezért csak rootként lehet felcsatolni (s nem is csatolja fel automatikusan, mint a gnome). Ebben az egyetlen poén volt, hogy kilépéskor is kiírta, hogy csak root csatolhatja le, azonban hiába jött fel az ablak, graf rendszer közben már félig leállt, így be se tudtam írni a root jelszót
Illetve a Ubuntus dolgokat is jobban rendszerhez-integráltnak érzem Gnome alatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest