- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Én Kubuntu-ból felraktam a rc-t, igazából KDE-s próbaként is (kde-t utoljára cirka 4-5 éve láttam élesben).
Kinézetre jobban tetszik a KDE, viszont van pár furcsasága a Gnome-os ubuntuhoz képest. Nem tudom ezek mennyire adódnak az rc-ből, de azért rc már elég működőképes szokott lenni, szóval gyanítom nem amiatt. Az egyik ilyen dolog, hogy a partíciókat nem sda1, sda2, stb-vel nevezi el, hanem disk, disk-1, stb, ami nekem elég furcsa volt. Ugyancsak az volt, hogy (a linux külső usb-s hdd-n van) a laptopomban lévő hdd-re azt mondta, hogy külső hdd, ezért csak rootként lehet felcsatolni (s nem is csatolja fel automatikusan, mint a gnome). Ebben az egyetlen poén volt, hogy kilépéskor is kiírta, hogy csak root csatolhatja le, azonban hiába jött fel az ablak, graf rendszer közben már félig leállt, így be se tudtam írni a root jelszót
Illetve a Ubuntus dolgokat is jobban rendszerhez-integráltnak érzem Gnome alatt.
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs