- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Tegnap elhatároztam, h felfrissítem az Ubuntumat (7.10) az új 8.04-re. El is kezdtem így:
gksu "update.manager -d"
Minden faszán ment, csak hogy volt egy áramszünet úgy féltávon, már késő volt gondoltam ciki de majd holnap megcsinálom. Megnyitottam a frissítéskezelőt ami hibát jelzet, akkor azt megcsináltam. De a disztró frissítések feketék és nem lehet rájuk kattintani. Ha újra kiadom az update-manager-es parancsot, akkor elindul, de kiírja, h "nem minden frissítés telepíthető, Indítsak egy részleges frissítést" Ha arra nyomok, h mégse, akkor vissza térek a frissítéskezelőbe és semmi, ha a részleges frissítés gombra nyomok:
"Nem lehet frissíteni!
A upgrade from "Hardy" to "Gutsy" is not supported with this tool."Na valakinek van valami ötletel, hogy mit lehetne tenni?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Apple MacBook
- 8000!
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest