Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
petersonal
tag
Hát próbálok barátkozni a madwifivel de nem olyan egyszerű. Találtam egy ilyen madwifi drivert: [link]
Ezt leszedtem átváltok ubuntura na mondom de jó végre valami haladás. klaty klatty a cuccra erre kiadja a tömöritett mappa tartalmát. Semmi setup.exe vagy valami
Igaz valami install cucc is vann annak nincs fájl formátuma csak valami szöveg, van benne pár parancs is de nem akartam őket beirni vaktába még elrontok valamit 
Lehet igazad van és harcore lesz de ha segitetek talán sikerülhet
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz valami install cucc is vann annak nincs fájl formátuma csak valami szöveg, van benne pár parancs is de nem akartam őket beirni vaktába még elrontok valamit