Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
petersonal
tag
Hát próbálok barátkozni a madwifivel de nem olyan egyszerű. Találtam egy ilyen madwifi drivert: [link]
Ezt leszedtem átváltok ubuntura na mondom de jó végre valami haladás. klaty klatty a cuccra erre kiadja a tömöritett mappa tartalmát. Semmi setup.exe vagy valami
Igaz valami install cucc is vann annak nincs fájl formátuma csak valami szöveg, van benne pár parancs is de nem akartam őket beirni vaktába még elrontok valamit 
Lehet igazad van és harcore lesz de ha segitetek talán sikerülhet
Aktív témák
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz valami install cucc is vann annak nincs fájl formátuma csak valami szöveg, van benne pár parancs is de nem akartam őket beirni vaktába még elrontok valamit