- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Cathfaern!
Maradjunk annyiban, hogy ez szubjektív.
Én pölö még sose használtam az mplayert konzolosan. Ki is próbálom már egyszer.dekoninck!
Az, hogy kinek használható, az az illetőtől függ. Sokan szenvednek vele és mégsem megy. Másoknak meg egyből.
De azért azt ne várd, hogy ingyen kapsz egy kiváló rendszert, ami olvas a gondolataidban, és egyből mindent úgy csinál, ahogy elvárod.
Hogy miért jó a terminál? Íme egy rövid történet:
Egyik haverom gépével nemrég (pár napja) gond volt, szólt, hogy nézzem már meg. A win xp frissen telepített, de valamiért állandóan 100%-on tekeri a procit. Taskmanagerben persze nem látszik, melyik folyamat használja. Kérdem:
- hogy lehet win alatt megnézni, hogy hány mhz-n megy a proc? (C'n'C miatt.)
- szedd le a netről a cpu-csesztető 1.7-et.
Aham. Akkor googleben megkerese, letöltöm, telepítem, next-next-ok. Rosszabb esetben reboot. Mégrosszabb esetben creck. Elment ezzel 20 perc.
Ugyanez linux terminálban:
cat /proc/cpuinfo. Pontosabban: cat /pro [tab] cpu [tab] [enter]
Megmértem. 10 másodperc.
Eddig a tanmese. Tehát nem egyszerű a linux. De a win sem. Bizonyos esetben ez a jobb máskor a másik. Vannak akik pl. marhasokat szenvednek vele, mégis kitartanak mellette. Pl: core2
Apropó core2!
Ha már nagyon eltoltál egy konfigfájlt (pl: xorg.conf) elég azt letörölni. A rendszer úgyis csinál egy alapértelmezettet és kezdheted előlről.

Pocak89!
Kiválasztod, hogy telepítő és egészen nagyon határozottan, sőt lendületesen, de csak egyszer megnyomod az [enter] gombot.

Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pölö még sose használtam az mplayert konzolosan. Ki is próbálom már egyszer.