Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Nem találtam a gondomra vonatkozó megoldást, így megpróbálkozom itt.
Tudja valaki, hogy hogyan lehet/kell és hol kell beállítani a hdparm megfelelő beállításait, hogy bootoláskor beálljon arra a vincsi amit én szeretnék.
sudo hdparm -M128 /dev/sda (csendes mód)
sudo hdparm -B255 /dev/sda (ne kattogjon a fej állandóan)Terminálban beírva a két parancsot, gyönyörűen működik, de nem szeretném minden indítás után így használni. Lehet valahogy automatizálni?
Illetve, van az ubiban tűzfal, ami szintén alapból működik, vagy külön kell telepíteni és konfigurálni?
Egyszer már próbálkoztam eggyel, de nem emlékszem a nevére, és azt nem sikerült automata betöltődésre és működésre is bírni! Elindult, de nem azt csinálta amit én szerettem volna.
Ki mit használ 7.10-es ubuntun tűzfalnak?
A "Gnome-lokkit" a "netfilter"-hez milyen? Érdemes felrakni?
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi