- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Még mindig ezen a bit to bit dolgon rágódom.
El nem tudom képzelni, hogy ez úgy működjön, hogy szépen elhelyez mondjuk egy 250 gigás image fájlt (forrás vinyó mérete) egy 320-as vinyón... a világ legidiótább proggija lenne.

Kizárt, hogy így működjön, tutira csak a használt részt teszi image-be szerintem.
Közben sikerült azt is felfognom nagy nehezen, amit Zsivagooo írt, amikor még nem borult el az agya teljesen. Szóval a dd az image fájl készítésénél a tömörítőket használja, ergo a tömörítő az első fázis és utána készül az image fájl (persze röptében). Ergo inkább egyből letömörítem és kész, csakhogy annál valóban nekem kell megadnom, mit tömörítsen le, de szkript esetén mindegy, úgyis csak egyszer kell megírni (jó esetben)...
Aktív témák
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest