Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
A konkrét grafikus felület összerakása nem bonyolult, illetve meglehet azt is bonyolítani ha átméretezhető ablakot csinálsz sok elemmel. Tehát az elemeket összelehet kattintgatni, ez a könnyebbik fele, de az egész "bedrótozása" már pötyögős feladat, ennek az alapja a BASIC. Ezt nagyon jól kilehet egészíteni különböző shell szkriptekkel, és persze bármi egyéb futtatható fájlal.
Természetesen szívesen segítek benne, persze azért túlontúl bonyolult feladatok végrehajtását azért én sem biztos, hogy megtudok oldani. Rengeteg lehetőség van a Gambasban, én a Rendszermenttel csak kis részét használom ki.
Most egyébként én is pont dolgozom vele, mert újraírom az alkalmazásomat teljesen angol nyelvűre, ehhez pedig újraterveztem a grafikus felületet is.
Egyébként ha közkincsre szánod az alkalmazásodat, akkor megfontolandó a Gambas 2 használata, hiszen az minden támogatott Ubuntu kiadás tárolójában benne van, és még az összes Debian alapú újabb disztrókban is. A Gambas 3-ra konvertálás pedig egyébként pár másodperc, így könnyen meg van az is, visszafele viszont nem kompatibilisek.
Meg egyébként én a Gambas 2 .class pötyögős felületét jobban szeretem, mert a hármasnál a kurzor nagyon hülyén viselkedik (mint most a Google-nél), egyel odébb töröl mint kéne, nehéz látni.
Aktív témák
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazon Fire TV stick/box
- Fogyjunk le!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest