Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta használok először Ubuntut (11.10) és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám elindítani a .exe kiterjesztésű egyszerű programocskát, ami a .net keretrendszert használja (felmegy a netre és onnan szedi le az infókat). Olvastam, hogy Mono-val lehetséges az ilyen fájlok elindítása, de nem tudom elindítani, ezt írja ki a terminál: "the assembly mscorlib.dll was not found or could not be loaded". Rákerestem, de nem találtam megoldást, nem tudom mit kéne tenni, nem vagyok jártas a Linux világában, szóval örülnék, ha kapnék segítséget. (Mellesleg minden más programot, amit Windowson is használtam, sikeresen feltettem, tetszik az Ubuntu. Legalábbis eddig.)
Azt azért érdemes tudni, hogy nem egy publikus programról van szó, az iskolám készíti, ezzel lehet megnézni a hiányzásokat és az órarendet.
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest