- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Új gépre lett ubuntu felrakva, nincs más rendszer a gépen. Emiatt kezdéskor a 320gB-os hdd-ből le lett szedve 20gB ext3-ra, rendszer partíciónak. A maradék 300gB üresen lett hagyva, majd utólag ntfs-re formázva (később lesz a gépen win, ezért kellett egy közös partíció). Az én saját gépemen ntfs partíció írása - olvasása gond nélkül ment, ezért nem is gondoltam, hogy itt gáz lesz az ntfs-el. De lett megfelelő csomagok felrakása után (ntfs-3g és ntfs-configure) látszólag rendbe is lett minden. Azonban a partíció valamiért 13gB után betelik (pedig 300-nak kéne lennie).
Ráadásul ha külső usb-s hdd-t kötünk rá, akkor azt egyáltalán nem hajlandó bemountolni magától (amit megtesz az én ubuntum, elvileg 7.10 mindkettő).Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni? Ubuntu újrahúzását leszámítva, mert ha jól gondolom nálam azért megy minden, mivel alapból talált ntfs partíciót, és ennek megfelelően beállította.
Aktív témák
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest