Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
hosszú idő után ismét ubuntu-val próbálkozom, de most egy csaj gépére pakolom fel (facebookozni meg msn-ezni ez is jó).
egész jól haladok a kis megismeréssel, de valahogy szeretnék egy alkatrész hőmérséklet kijelzést megvalósítani. próbálkoztam ezzel a leírással, amit gugliban találtam, de már ott elakadtam, hogy tálcára jobb katt és menü... na nálam ez nem akart kijönni sehol. 11.1es, azaz legújabb Ubuntu van fent, és pls segítsetek, hogy van-e valami jó kis program, ami megoldást tud nyújtani nekem.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Napelem
- LG LCD és LED TV-k
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest