Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Az Ubuntu Szoftverközpontból töltöttem le, és egy áramszünet miatt közben kikapcsolt a gép. Utána próbáltam folytatni a letöltést, de azt írja, hogy "A telepítés megszakadását az adott szoftvercsomag hibája okozhatta, vagy barátságtalan módon megszakították. Ezt ki kell javítania, mielőtt további szoftvereket telepítene vagy eltávolítana.". Viszont sehol sem találom, hol lehetne ezt megtenni. Valaki meg tudná mondani, hol találom?
Finoman bánjatok velem, Linux-noob vagyok
MaTMaN
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest