Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
- Hozzászokás, nekem az alt+ctrl+v-re állt a kezem, ráadásul nem egyedül használom a gépet.
-Akkor ezutáni kérdésem, hogy konzolból hogyan, illatve hogyan lehet valahogy menüpontot vagy asztali parancsikont csinálni belőle? Ha egyik sem lehetséges, hol tudok utánaolvasni, beletanulni a konzolba?
-Próbáltam beállítani 5.1-re, de akármit állítok a tesznél mindig csak a bal első és jobb első szól, se a mély se a hátsók semmi más..
Tudom, hogy írták, de továbbra is zavar, tudom, hogy másképpen meg lehet oldani, de ha van rá mód csak jobb lenne egy kattintással..
Köszi a segítséget Amúgy mindenkinek

Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest