Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
hallari
üzenetére
Na igen. Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy az emberek többsége egyszerűen lusta a saját problémái gyökerének utánanézni és megoldani azokat (kb. 95%-ban a neten a válasz), egyszerűbb valakit ugrasztani, hogy oldja meg.
Rosszul gondolod! Rengeteg probléma van a linuxal. Sokkal több, mint a fizetős rendszerekkel. Pont azért nézhető el a csetlés-botlás, mert ingyenes. De ha nekem annyi egyforintom lenne most a zsebeimben, ahányat már megoldottam a linuxos problémákból, hát bizony fel sem tudnék állni, olyan súlyos lenne a ruhám. (Pedig anno a zegyforint alumíniumból volt.) Naszóval, nem így van.
Ezen a fórumon csendben és szerényen adja tanácsait például Kendek fórumtárs is. Meg mások is. Ezrével. Mert ezrével vannak problémák. Csak nem mindenki olyan kedves-aranyos-segítőkész mint ők (ezúton is tisztelet nekik!). Én például az ezer problémáról szeretem leírni, hogy ezer probléma van. Ez nem fikázás, ez tényanyag.
Ezzel együtt szerethető volt az Ubi a 10.10-ig számomra. Számomra. Számomra. Leírjam még párszor, hogy eljusson egyesek tudatáig a dolog? Ugyanis nem tukmálom másra a véleményem. De amiket ide leírtam, azok létező és jelenleg is megoldatlan problémák. Tetszik érteni? Létező és megoldatlan! Vagy hogy kellene ezt másképpen mondani? "Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve!"? Vagy mit vártok? A szart csak leszarozni lehet. Ezzel bizony együtt kell élni. A kép azt mutatja, hogy nem tudtok együtt élni vele. Amint szóba kerül, már hepciztek. A megoldást persze nem tudjátok, de hepciztek. Szánalmas, de tényleg!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest