- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Laybee
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy Ping-eee Ost szeretnék felrakni egy netbookra. Észrevettem, hogy nem minegyik pendrive bootképes, de ez lényegtelen. A fent említett oprendszer is iso-ban van mint a többi, különböző programokkal tettem fel pendrive de nem akar mégse elindulni. Valamelyik program azt írta rá, hogy nem szabványos oprendszer. Mindenféle linuxrendszert képes vagyok elindtani, de őt nem.
Mivel nem tudtam feltelepíteni, feltettem a Lubuntut. Nagyon jó rendszer, hidegen 100mb-ot fogyaszt. Csak egy problémám van vele, hogy a flash (Facebook játékok) nagyon szaggat, Ubival meg nem. Gondolom az lxde miatt.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs