Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
üzenetére
aMsn-t kipróbáltam, fájlküldés megy, viszont értesítési területen nem látom. Emesene 2.11.4et használtam eddig most feltettem a 11.9et, a fájlküldést ugyanúgy nem megy... Kiírja, hogy felkérés fájlfogadására (bal felül buborékban), aztán nem tudok kattintani sehova, hogy elfogadjam.
A másik, ami igazából egyikkel sem jó: Nem fut az értesítési területen az emesene, mint mondjuk a 10.10 ben. Amikor bezárom, fut tovább, de nem tudom újra előcsalogatni az ablakot. Bár ehhez lehet hozzátartozik, hogy kicsit "buherált" a mintben az értesítési terület: van értesítési terület, indikátor kisalkalmazás, meg teljes indikátor kisalkalmazás. Egyiken sem jelenik meg... Beállítások között van egy olyan, hogy "tray icon", de hiába teszem tray iconra vagy indicatorra (ez a két lehetőség) nincs ott...
És a legszomorúbb az egészben, hogy 10.10 alatt működött...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest