- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
üzenetére
aMsn-t kipróbáltam, fájlküldés megy, viszont értesítési területen nem látom. Emesene 2.11.4et használtam eddig most feltettem a 11.9et, a fájlküldést ugyanúgy nem megy... Kiírja, hogy felkérés fájlfogadására (bal felül buborékban), aztán nem tudok kattintani sehova, hogy elfogadjam.
A másik, ami igazából egyikkel sem jó: Nem fut az értesítési területen az emesene, mint mondjuk a 10.10 ben. Amikor bezárom, fut tovább, de nem tudom újra előcsalogatni az ablakot. Bár ehhez lehet hozzátartozik, hogy kicsit "buherált" a mintben az értesítési terület: van értesítési terület, indikátor kisalkalmazás, meg teljes indikátor kisalkalmazás. Egyiken sem jelenik meg... Beállítások között van egy olyan, hogy "tray icon", de hiába teszem tray iconra vagy indicatorra (ez a két lehetőség) nincs ott...
És a legszomorúbb az egészben, hogy 10.10 alatt működött...
Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest