Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
üzenetére
aMsn-t kipróbáltam, fájlküldés megy, viszont értesítési területen nem látom. Emesene 2.11.4et használtam eddig most feltettem a 11.9et, a fájlküldést ugyanúgy nem megy... Kiírja, hogy felkérés fájlfogadására (bal felül buborékban), aztán nem tudok kattintani sehova, hogy elfogadjam.
A másik, ami igazából egyikkel sem jó: Nem fut az értesítési területen az emesene, mint mondjuk a 10.10 ben. Amikor bezárom, fut tovább, de nem tudom újra előcsalogatni az ablakot. Bár ehhez lehet hozzátartozik, hogy kicsit "buherált" a mintben az értesítési terület: van értesítési terület, indikátor kisalkalmazás, meg teljes indikátor kisalkalmazás. Egyiken sem jelenik meg... Beállítások között van egy olyan, hogy "tray icon", de hiába teszem tray iconra vagy indicatorra (ez a két lehetőség) nincs ott...
És a legszomorúbb az egészben, hogy 10.10 alatt működött...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest