Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én ubit használok, kubuntut még nem is láttam, de nekem a rendszer/adminisztráció/nyelvi támogatás alatt kellett a félig angol ubimat magyarítani tökre.engedélyezted a hálózatot?milyen netről van szó?ha kábel net akkor csak simán dhcp-re kell állítani az ipcím lekérdezést, ha adsl akkor terminálba pppoeconf és ott értelemszerűen kattogsz tovább, ez általában yes vagy igen.ha kérdez valamit a szolgáltatód által megadott adatokat megadod és kész is.
nah jol elzavartátok szegényt
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...nah de azért nekem is van problémám
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.ezszerint a leírás szerint csináltam mindent, már nem érdekel és vissza akarom csinálni
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?
Aktív témák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?