- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én ubit használok, kubuntut még nem is láttam, de nekem a rendszer/adminisztráció/nyelvi támogatás alatt kellett a félig angol ubimat magyarítani tökre.engedélyezted a hálózatot?milyen netről van szó?ha kábel net akkor csak simán dhcp-re kell állítani az ipcím lekérdezést, ha adsl akkor terminálba pppoeconf és ott értelemszerűen kattogsz tovább, ez általában yes vagy igen.ha kérdez valamit a szolgáltatód által megadott adatokat megadod és kész is.
nah jol elzavartátok szegényt
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...nah de azért nekem is van problémám
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.ezszerint a leírás szerint csináltam mindent, már nem érdekel és vissza akarom csinálni
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- darkFlash Shadow Pro
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?