Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
1.A kubuntu milyen particiokra hajlandó felmenni? Mert én az irányított legnagyobb szabadhelyre akarnám felrakni, ami volt fat32 ntfs-en formázva, de azt írja, hogy nem lehet mert valószínűleg neki kicsi a hely (23 Gb) pedig úgy tom hogy 20Gb-t jó neki, ha viszont törlöm a particiót, vagy logikaira hozom de nem formázom, akkor a telepítésnél ez az opció nem érvényes
És akkor minden áron az Xp-re akarja rakni magát, és átméretezsnél is valami 63 Gb-t akart a 83-ból magának, dehát ott is 35 Gb szabad van... dehát úgy tűnik hogy telhetetlen a Kubi...
Vagy esetleg ha ext 2 vagy ext 3-ban formázzom, akkor megelégszik ezzel? Nem akarok újraformázást az egész winyon...2. A windows Xp képes látni valahogy a Kubuntu lemezterületét? (arra gondolok hogy onnan tudok majd áthúzni fájlokat?), mert azt tudom hogy az Ubi képes ntfs-en írni olvasni, ezt olvastam...de fordítva is igaz-ez?
3.Laptopról van szó, és ugye van neki wifi-je és csak az eredeti gyári cd feltelepítése után hajlandó ez működni, viszont a livecd-n nem műxik... ez majd megoldható valahogy? mert nem igazán találtam linux alá drivert

Előre is köszi mindent
írhatok ide is ilyen kezdős kubuntus kérdésket, vagy a linux abszólut kezdőbe?
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És akkor minden áron az Xp-re akarja rakni magát, és átméretezsnél is valami 63 Gb-t akart a 83-ból magának, dehát ott is 35 Gb szabad van... dehát úgy tűnik hogy telhetetlen a Kubi...